Mačke u čizmama

Žanamari prošetala samo u majici i visokim čizmama, no look je iskopirala od jedne svjetski poznate dame

Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: PR) +0 Žanamari (Foto: Instagram) Galerija

Zgodna Žanamari ima jedno od najboljih tijela među domaćim damama.

Pjevačica Žanamari Perčić može se pohvaliti besprijekornom linijom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

Zgodna Makaranka za nju se itekako trudi s pravilnom prehranom i redovitim odlascima u teretanu, a njome se voli i hvaliti na društvenim mrežama poput Instagrama na kojem ju prati 89,5 tisuće obožavatelja.

Ovoga puta Žanamari nije došla u centar naše pozornosti zbog isklesanog tijela, već odjevne kombinacije kojom se pohvalila na posljednjoj fotografiji na društvenim mrežama koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge.

Naime, Žanamari je u šoping krenula u Givenchy majici koju je nosila kao haljinu, dok je na noge stavila visoke čizme upečatljive crvene boje.

"Prvi i jedini sunčan dan, bez bure, u ovoj godini iskoristila sam za shopping, ručak i kavicu u vrhunskom društvu - with myself. S kim vi volite shoppingirati?", upitala je pjevačica obožavatelje, a primijetili smo kako je identičnu kombinaciju prije nekoliko tjedana prošetala manekenka i bivša Miss SAD-a, Olivia Culpo.

Ipak, njezine su čizme bile od lakirane kože, a styling je nadopunila zimskom kapom, dok je Žanamari to učinila sunčanim naočalama i drugačijim modelom torbe.

Bez obzira na to, pjevačica je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda. "Ti si meni predivna, pojam žene i seksipila, bomba", "Super ti ovo stoji. Ma da tebi sve super stoji", "Mačka u čizmama", samo su neki komentari koji su se našli pored fotografije.

A koja od ove dvije ljepotice bolje nosi kombinaciju, ostavljamo vam da prosudite sami. 

Koja ljepotica bolje nosi ovu kombinaciju?

  • Žanamari
  • Olivia

Ukupno glasova:

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +5 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Ronalda u Dubaiju zasjenila zaručnica koja je nekad prodavala odjeću bogatašima poput njega

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram) +1 Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Celebrity Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene