''Ma, nerealna...''

Žanamari u ''nevidljivim'' tangama istaknula bujne obline, a onda je samu sebe opisala vatrenim pridjevom!

Žanamari Perčić - 9 Žanamari Perčić - 9 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 8 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 7 +17 Žanamari Perčić - 5 Galerija

Žanamari Perčić pohvalila se seksipilnom figurom na svojem profilu na Instagramu i istaknula stražnjicu u prvom planu na fotografiji.

Naša pjevačica Žanamari Perč voli se pohvaliti svojom seksipilnom figurom na Instagramu, a sada je dodatno užarila već ionako visoke temperature novim fotografijama na svojem profilu.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

Žanamari je pozirala u bež kupaćem kostimu, koji je istaknuo njezinu golu utreniranu stražnjicu, koju je stavila u prvi plan, a noge je dodatno izduljila u posebnim štiklama boje kože.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Pjevačica je samu sebe odlično opisala u opisu fotografije napisavši: ''Divlja'', a ništa manje vrijedne komplimente za nju nisu imali ni njezini pratitelji i poznate prijateljice.

''Nego šta si nego divlja!'' napisala joj je poznata fitness-trenerica Renata Lovrinčević Buljan.

Ecija Ivušić javila se s komentarom: ''Hooot!'', a vruće fotografije komentirala je i srpska pjevačica Kaja Ostojić napisavši: ''Nerealna si…''

Među komentarima se može pronaći i hrpa stranih komentara, što je dokaz da se Žanamari svojim nevjerojatnim stasom probila i dalje od granica Hrvatske, a to nije nimalo sporno s obzirom na utrošeno vrijeme i trud u teretani, koju pjevačica često posjećuje.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +19 Anamarija Asanović Celebrity Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +6 Sharon Stone - 2 Celebrity Legendarna glumica skinula se u toples u 65. godini i pokazala zašto već tri desetljeća nosi titulu seks-simbola!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene