Ove subote

Zadnja uloga koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne propustite izuzetnu interpretaciju Heatha Ledgera koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Nova TV svojim gledateljima ove subote donosi televizijsku premijeru hollywoodskog blockbustera ´Vitez tame´, drugi dio trilogije o gothamskom dobročinitelju Batmanu nagrađenog dvama Oscarima te s više od 90 drugih nagrada.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

´Vitez tame´ se nastavlja tamo gdje je prvi nastavak trilogije ´Batman: Početak´ stao, a i u ovom nastavku sjajni Christian Bale preko noći je heroj– Batman – a preko dana je Bruce Wayne, uspješan businessman koji živi luksuznim životom.

>> Ben Affleck nije bio siguran želi li prihvatiti ulogu Batmana - Kako li će 'napadači' tek sada likovati!

U drugom nastavku iznimne filmske trilogije Batmanov glavni suparnik je Joker, a upečatljivog, poremećenog i nepopravljivog kriminalca maestralno je utjelovio tragično preminuli Heath Ledger. Dao je sve od sebe kako bi se poistovjetio s ulogom ozloglašenog negativca: mjesec dana je živio sam u hotelskoj sobi osmišljavajući Jokerov glas, držanje i osobnost te je vodio dnevnik u kojem je bilježio njegove misli i osjećaje. Ledger je za ovu ulogu posthumno nagrađen Oscarom, a prestižnu nagradu su, umjesto njega, preuzeli njegov otac, majka i sestra.

U filmu se pojavljuju i drugi vrhunski glumci poput Morgana Freemana, Aarona Eckharta, Michaela Cainea i Garyja Oldmana.

Jedno od najboljih filmskih ostvarenja današnjice donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Uz pomoć poručnika Jima Gordona (Gary Oldman) te tužioca Harveyja Denta (Aaron Eckhart), Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Ima jedan cilj - zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina!

Ne propustite ovaj iznimni hollywoodski blockbuster s velikim glumačkim imenima i pridružite se Batmanu u borbi protiv kriminala i nasilja ove subote u 20.05 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene