''ti si neustrašiva!''

Evo zašto je ona zaslužila biti u finalu Supertalenta: ''Sve što si napravila večeras bilo je iskustvo koje nije s ovoga svijeta!''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Vladyslava Kushnir - 7 Vladyslava Kushnir - 6 Vladyslava Kushnir - 4 Vladyslava Kushnir - 5 Vladyslava Kushnir - 3 Vladyslava Kushnir - 2 Vladyslava Kushnir - 1 Vladyslava Kushnir, Supertalent - 42 Vladyslava Kushnir, Supertalent - 40 Vladyslava Kushnir, Supertalent - 41 +29 Vladyslava Kushnir, Supertalent - 39 Galerija

Zadivljujućim akrobatskim pokretima na zračnom kolutu Ukrajinka Vladyslava Kushnir na prethodnim je nastupima ostavila žiri bez riječi.

''Bilo je ekstremno za mene zbog štikli i glazbe. Na kraju je sve izgledalo dobro, bio je nevjerojatan osjećaj i uživala sam. Bila sam malo izgubljena i ne sjećam se puno komentara'', prisjetila se Vladyslava polufinalnog nastupa u showu Supertalent. 

''Ovaj nastup će za mene biti miran, ponekad mislim da sam vanzemaljac, za mene je prirodno letjeti na mom kolutu. Vanzemaljci putuju svemirskim brodom, a to će za mene biti moj kolut. I na kraju brod padne, puno stvari koje sam sanjala, tako su se srušile u jednom trenutku. I u redu je da se tvoj svemirski brod sruši, ali onda trebaš naći novi. Mislim da sam sad u najboljoj formi, već deset godina nastupam na zračnom kolutu i sve je super'', objasnila je prije finalnog nastupa, a onda priredila spektakl. 

''Tko god da je posložio finale, dobro ga je posložio. Bilo je fantastično, definitivno zaslužuješ biti ovdje u finalu'', poručio joj je Davor.

''Kostim ti je fantastičan, a ti si neustrašiva. Ne znam koliko koreografija imaš i koliko si se spremala za nastup, ali izgledalo je kao da se baviš ovime oduvijek'', rekla je Maja.

''Tvoj kostim i sve što si napravila večeras bilo je iskustvo koje nije s ovoga svijeta'', primijetio je Fabijan.

''Fantastično, svidio mi se cijeli nastup, ali pogotovo kraj'', rekla je Martina.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput u finalu Supertalenta Maja Šuput u finalu Supertalenta Maja Šuput u finalu Supertalenta Maja Šuput u finalu Supertalenta +31 Maja Šuput u finalu Supertalenta Celebrity Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač Anica Kovač Damir Habijan +20 Damir Habijan Celebrity Parada poznatih lica u centru Zagreba: Pogledajte tko je sve poveo Badnjak na popularnoj špici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene