Neobična ceremonija

Prije 13 godina optužili su je za ubojstvo cimerice, a sad se u bizarnom kostimu udala za dugogodišnjeg dečka

Amanda Knox (Foto: AFP) - 12 Amanda Knox (Foto: AFP) - 12 Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Knox (Foto: AFP) - 12 +0 Amanda Knox (Foto: AFP) - 11 Galerija

Amanda Knox vjenčala se s Christopherom Robinsonom.

Amanda Knox američka je novinarka i spisateljica za koju je cijeli svijet čuo nakon što je bila optužena, a potom i oslobođena krivnje za silovanje i ubojstvo svoje cimerice, britanske studentice Meredith Kercher, s kojom je živjela u Italiji i zbog čega je pet godina provela u tamošnjem zatvoru.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Sada, pet godina nakon što je donesena oslobađajuća presuda, 32-godišnja Amanda vjenčala se s pjesnikom Christopherom Robinsonom, kojemu njezina kriminalna prošlost nimalo ne smeta.

Vjenčanje je održano u Washingtonu, a mlada nije nosila bijelu vjenčanicu niti išta nalik tome.

Na fotografijama koje su nastale nekoliko trenutaka prije, ali i nakon ceremonije Amanda je snimljena u širokim šarenim hlačama, bijeloj košulji i žutom prsluku, dok je na licu imala zlatne ukrase.

Slično su bili odjeveni i gosti vjenčanja, kao i mladoženja, a tema zabave bila je znanstvena fantastika. Upute i detalji vjenčanja bili su najavljeni na posebnoj web-stranici, a tradicionalno vjenčanje u potpunosti je izostalo.

Više fotografija pogledajte ovdje.

Da stvar bude bizarnija, na stranici "The Knox Robinson Coalescence" prošle je godine zatražila pomoć obitelji, prijatelji i obožavatelja da joj financiraju vjenčanje s temom svemira.

Sudeći po fotografijama s vjenčanja, u tom su naumu i uspjeli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene