Prava obiteljska idila

Prizori zbog kojih je ova obitelj bila glavna zvijezda plaže: Njezina frizura i iskreni zagrljaji plijenili su poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vincent Cassel i Tina Kunakey s jednogodišnjom kćerkicom Amazonie odmaraju se u Rio de Janeiru, gdje su ih na plaži fotografirali paparazzi.

Supružnici Vincent Cassel i Tina Kunakey javnosti su zanimljivi zbog njihove velike razlike u godinama.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Holivudski glumac od francuske je manekenke stariji čak 31 godinu, a iako je javnost ispočetka sumnjala u njihovu vezu, na novim fotkama koje su paparazzi snimili tijekom njihova odmora u Brazilu izgledaju sretnije no ikad.

Vincent i Tina uhvaćeni su na plaži u Rio de Janeiru, gdje se odmaraju već nekoliko dana, tijekom igre s jednogodišnjom kćerkicom Amazonie.

Vesela i lijepa obitelj privukla je pažnju svih okupljenih, a poglede je, kao i uvijek, mamila i 23-godišnja manekenka svojim sjajnim tijelom u minijaturnom crnim bikiniju.

Podsjetimo, Vincent je u mlađahnoj Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

Vezu s Tinom potvrdio je 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018. godine u Bidartu na jugozapadu Francuske, a u travnju prošle godine dobili su kćer Amazonie.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +0 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Reakcija kraljevske obitelji na gubitak drugog djeteta Harryja i Meghan iznenadila je javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene