Zvijezda Supertalenta

Nevjerojatna žena iz Pule: Odbacila kemoterapije i krenula se liječiti plesom! Danas ima 80 godina

Vanja Andriollo (FOTO: Facebook) Vanja Andriollo (FOTO: Facebook) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Andriollo (FOTO: Facebook) Vanja Andriollo (FOTO: Facebook) Vanja Andriollo (FOTO: Facebook) Vanja Andriollo (FOTO: Dnevnik.hr) Vanja Andriollo (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Vanja Andriollo (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Vanja Andriollo odbila je liječenje koje su joj predlagali liječnici.

Vanja Andriollo mnogima je zapela za oko u Supertalentu. Osim što ima 80 godina i neumorno pleše, ima ova žena itekako zanimljivu priču i kada je u pitanju njezino zdravstveno stanje.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Vanja obožava plesati kizombu. Riječ je o angolskom narodnom plesu koji se u angoli pleše od malih nogu. Sličan je tangu, a cilj mu je da kroz ples dobivate energiju iz zemlje. To je senzualni ples, a ovoj je vremešnoj gospođi imao itekako važnu ulogu u životu.

Vanja Andriollo (FOTO: Dnevnik.hr) Vanja Andriollo (FOTO: Dnevnik.hr)

Prije deset godina Vanja je imala rak bubrega, a nakon dvije godine dobila je metastaze na crijevima. ''Bio je to četvrti stupanj tumora. Izvadili su mi 18,7 cm crijeva, a nakon toga i žuč. Metastaze su zahvatile i jetru. Nakon operacije dolazim na kontrolu i nalazi su bili dobri, ali doktori su me slali na kemoterapiju. Rekli su mi da imam još šest mjeseci života. Odbila sam to, a onda me zvao šef klinike u Italiji gdje sam se liječila. Drsko mi je naredio da dođem u bolnicu. Neljudski se ponašao prema meni. Tražila sam statistike koliko je ljudi ostalo živo nakon četvrtog stupnja metastaza. Opet sam odbila kemoterapiju, a on je na kraju bio zadivljen mojim samopouzdanjem i mojom pozitivnom energijom. Evo, ja sam i dalje živa'', kazala je gospođa Vanja te nam otkrila kako se liječila, ali i kakve terapije i dalje uzima.

Vanja Andriollo (FOTO: Facebook) Vanja Andriollo (FOTO: Facebook)

''Pijem graviolu. To je prirodni lijek. Ima ga u Brazilu, Africi… Nabavila sam ga u Londonu. To je lijek koji uništava bakterije. Pila sam po osam kapsula dnevno, a sada tek jednu. Paralelno s time počela sam plesati jer sam čula za ovaj nevjerojatni ples koji daje energiju. Kombinacija tog dvoje me spasila. Kasnije sam postala i instruktorica plesa'', objašnjava Vanja Andriollo, koja nije dozvoljavala da joj se nitko miješa u njezine odluke.

Vanja Andriollo (FOTO: Facebook) Vanja Andriollo (FOTO: Facebook)

''Obitelj se nije miješala ni u što. I ne smiju. Ja sam ja i sama odlučujem o svojem životu. Ipak, prije dva mjeseca opet me zadesilo zlo. Noge su mi bile oduzete, udebljala sam se jako, imala sam 15 i pol litara vode u trbuhu. Otišla sam liječniku kojeg poznajem dugi niz godina i kazao mi je da sam gotova i da moram uzimati terapiju. To je prvi put u 80 godina života da sam uzela tablete. Vrlo brzo sam se oporavila. Sve to zapravo mi se dogodilo od stresa jer sam izgubila unuče i to je bila velika tragedija'', kazala je gospođa koja ima četvero djece, još pet unučadi i čak sedam praunuka.

Gospođa Vanja trenutno piše autobiografiju kako bi ljudima približila ono što je prošla, ali i kako bi im približila ples koji je u njezinu slučaju bio blagonaklon prema njezinu zdravlju.

Vanja Andriollo (FOTO: Dnevnik.hr) Vanja Andriollo (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene