mami uzdahe

Ispod ove maske krije se ljepotica koja je srce Hrvata brzo osvojila, a njezinu talentu dive se žene i muškarci

Valentina Walme Valentina Walme PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Galerija

Valentina Walme domaćoj je javnosti poznata po sudjelovanju u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama", ali i po plesu na turnejama Severine i Nataše Bekvalac. Njezinu talentu dive se žene i muškarci, a na Instagramu mami uzdahe svojom ljepotom.

Naša najseksi plesačica Valentina Walme svakom svojom novom fotografijom na društvenim mrežama mami uzdahe, a domaća ljepotica oduševila je i ovoga puta.

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 2 ''Kakva žena, kakva haljina!'' Jedna od najljepših Hrvatica očarala je sve svojom pojavom u mini haljini, teško je skinuti pogled s njezinih nogu!

"Maska na licu, bez negativnih misli", napisala je 28-godišnja ljepotica na Instagramu u opisu fotografije na kojoj pozira u šljokičastom zlatnom odijelu neobičnoga kroja.

Valentina Walme inače je hrvatskoj javnosti poznata po sudjelovanju u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" te po plesu na turnejama Severine i Nataše Bekvalac, a zbog isklesane figure dive joj se žene i muškarci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mask on, negative thoughts off.

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina) on

Tisuće pratitelja na Instagramu obasipaju je komplimentima na svaku objavu, a ova ljepotica na to se ne buni. I dalje naporno radi te svakodnevno trenira, a ona i njezin brat Alan prvaci su u gotovo svim kategorijama plesa u državi.

Alan Walme prije nekoliko mjeseci za IN magazin otkrio je kako je na početku njihove karijere sestra bila viša od njega te je svatko imao svoga para upravo zbog toga, a kasnije su odlučili da bi mogli plesati zajedno. Otac im je vodio turnire, a majka im je uvijek radila kostime. "Stalno smo bili zajedno, na turnirima, putovanjima... Za sve smo bili kao tim", zaključio je Alan.

Valentina nije prestala s plesom ni tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa, a unatoč činjenici što nije mogla redovito odlaziti na treninge, vježbala je kod kuće, i to stalno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene