broji sitno!

Naša glumica zablistala na crvenom tepihu u visokoj trudnoći pa se ispričala: "Nemojte zamjeriti"

Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak Bajt (Foto: Goran Perešin) Lana Gojak (Foto: Dnevnik.hr) Lana Gojak (Foto: Sandro Sklepić) Lana Gojak (Foto: Karmen Oblak ) Lana Gojak (Foto: Marcela Pezo) Lana Gojak (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) +2 Lana Gojak (Foto: Instagram) Galerija

Trudna Lana Gojak Bajt plijenila je pažnju na crvenom tepihu u Muzeju za umjetnost i obrt u haljinici sa šljokicama.

Glumica Lana Gojak Bajt sitno broji do rođenja svojeg prvog djeteta, no i dalje je vrlo aktivna. Ovaj tjedan nije propustila događaj koji je u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupio brojne poznate Hrvate.

Pogledaj i ovo Lana Gojak Bajt Neke je i prozvala Naša glumica podijelila neugodno iskustvo, jutro provela u bolnici, a onda se bome naljutila: "Srećom pa mama nije cicija"

Za tu se prigodu posebno skockala u plavoj haljinici posutoj šljokicama koja je sjajno naglasila njezin trudnički trbuh, ali i vitke noge koje je dodatno izdužila sandalama s visokom petom i detaljima od perja.

"Prvi izlazak nakon više od godine dana. Lagano sam zaboravila hodati u štiklama, pozirati i ponašati se u društvu, pa ako sam slučajno izjavila kakvu glupost ili nekoga nehotice uvrijedila, nemojte zamjeriti..." napisala je na svojem Instagramu, gdje se pohvalila stajlingom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

"Divan", poručila joj je kolegica Nataša Janjić, a ispod fotke se zaredalo i mnoštvo drugih komplimenata na račun njezina izgleda u visokoj trudnoći.

Inače, Lana je otkrila da čeka djevojčicu, a njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, to će biti prvo dijete.

Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su se tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene