Bravo!

Franka Batelić oglasila se na Instagramu nakon dugo vremena, dane u drugoj trudnoći krati jednom korisnom aktivnosti

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 4 Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +22 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić pratiteljima se javila iz Istre gdje je odlučila prošetati svog psa Oskara te po putu skupiti plastične boce s poda.

Pjevačica Franka Batelić uživa na trudničkom odmoru u Istri, a tamo se odlučila na jedan potpuno zadivljujuć postupak.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

U šetnji s psom Oskarom odlučila je pokupiti sve plastične flaše na koje naiđe po putu. 

Objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj skuplja boce u parku te dodala:

"Šetnje u prirodi s našim četveronožnim prijateljima… neprocjenjivo, jel da? Sačuvajmo šume, parkove, livade.. i za našu djecu, za sve buduće generacije. Svaki dan je nova prilika sa krenemo s novim navikama, pa imam ideju za sve vas… Tenisice za trčanje na noge i pravac na Bundek ili Marjan 10. rujna u 10 sati! Pridružite se najvećoj ekološkoj plogging utrci u Hrvatskoj".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

U komentarima joj se javila i plesačica Gabriela Pilić koja joj je uputila emotikon srca.

Njezini pratitelji odmah su joj uputili brojne emotikone pljeska te dodali:

"Lijepa Franka", "Predivna trudnica", "Bravo".

Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom već ima sinčića Viktora, a drugo dijete dobit će najesen.

Pjevačica je trudnoću uspjela skrivati gotovo do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila članica žirija, no kada se trbuh počeo nazirati na Instagramu je objavila sretnu vijest.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Nedavno su proslavili i četvrtu godišnjicu braka, a jedno drugome čestitali su zajedničkim fotografijama s početka veze.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Igor Kojić i Severina Milan Popović Milan Popović - 1 +3 Milan Popović - 5 Celebrity Igor Kojić i Milan Popović prijateljstvo su potvrdili još jednim potezom, a Severina se oglasila simboličnom porukom!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 11 Elle Macpherson - 7 Elle Macpherson - 10 Elle Macpherson - 13 +18 Elle Macpherson - 9 Celebrity Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene