Toliko ga je oduševila

Iznenađenje za Adnu iz Supertalenta: Cetinski joj je uputio primamljivu ponudu koju će teško odbiti!

Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Adna Šestić u finalu showa Supertalent pjevala je pjesmu Tonyja Cetinskog ''Kao u snu'' i oduševila ga svojom izvedbom.

Za finalni nastup u Supertalentu, čiju smo spektakularnu završnicu gledali u ponedjeljak, jedna od favoritkinja ovoga showa Adna Šestić izabrala je nastupiti s pjesmom ''Kao u snu'' Tonyja Cetinskog.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Poslušajte kako zvuči! Tony Cetinski spreman za koncert godine – novim singlom ''Tebi sve dugujem'' najavio spektakl u zagrebačkoj Areni!

Malo je reći da je žiri bio oduševljen njezinim komentarima, ali osim Martine, Davora, Maje i Janka, njezin talent prepoznao je i sam Tony, koji joj je preko Facebooka uputio čestitke na divnom nastupu.

No tu nije stao. Uputio joj je i poziv koji se ne odbija.

''Iskrene čestitke mladoj i iznimnoj Adni. Dala je pjesmi novu dimenziju. Ovo je svemir. Adna, imaš moj otvoreni poziv da budeš naš specijalni gost na turneji #samoljubav tour 2019. Ma možeš pjevati gdje god poželiš. Blagoslovljeni smo što te imamo. S ljubavlju i s najboljim željama za tvoj nastavak u glazbenim vodama, od srca te podržava i pozdravlja Tony Cetinski. Ti si pobjednik svemira'', zaključio je naš glazbenik, a nama ostaje pričekati i vidjeti što će Adna odlučiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene