Nova ljubav?

Šest godina nije bio u vezi: Kontroverzni glumac uhvaćen u društvu misteriozne plavuše

Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Getty Images) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Tom Cruise (Foto: Getty) Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia) Cruise Holmes (Foto: Getty) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise, Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Cruise nije bio u ozbiljnoj vezi od 2012. godine, kada se rastao od Katie Holmes.

56-godišnji glumac nedavno je uhvaćen u društvu misteriozne plavuše.

Pogledaj i ovo Cruise Suri (Foto: Getty) Potpuno je opsjednut Bizaran razlog zbog kojeg Tom Cruise ne želi viđati 12-godišnju kćer koju ima s Katie Holmes

Tom Cruise iza sebe ima tri propala braka, no od ljubavi ne odustaje. Nedavno je tako viđen u sunčanom Los Angelesu u društvu nepoznate plavuše u vrlo ležernom izdanju, no bolje upućeniji izvori tvrde kako se radi o njegovoj asistentici.

Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

S obzirom na to da slavni glumac nije bio u ozbiljnoj vezi još od 2012. godine, kada se rastao od glumice Katie Holmes, s kojom ima i 12-godišnju kćer Suri, svako njegovo pojavljivanje u javnosti s bilo kojom pripadnicom ljepšeg spola odmah izazove veliki interes javnosti.

Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Tom Cruise Katie Holmes (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I dok se Tom bacio na snimanje novih filmova, njegova bivša supruga Katie Holmes uživa u ljubavi s glumcem Jamiejem Foxxom, s kojim je već 5 godina, druženju s preslatkom kćerkicom koju Tom navodno nije posjetio čak 4 godine, ali i u raznim holivudskim eventima na kojima je rado viđena gošća.

Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Tom je prethodno bio u brakovima s glumicom Mimi Rogers te Nicole Kidman, s kojom ima dvoje djece. Mimi ga je i uvela u svijet kontrovezne scijentologije, zbog kojeg su ga navodno ostavile i Nicole, ali i Katie.

Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia) Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tom Cruise, Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Tom Cruise, Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tom je već godinama zaluđen vjerom za koju mnogi tvrde kako nije ništa drugo nego čisto "pranje mozga" te izvlačenje novca od slavnih sljedbenika.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene