Nevjerojatno!

Opsjednut je bizarnim kultom zbog kojeg su mu propali svi brakovi, žene mu i dalje oni biraju, dok o kontroverznoj vjeri kruže razne priče

Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Cruise godinama je posvećen Scijentološkoj crkvi, zbog čega mu je propao i posljednji brak s glumicom Katie Holmes, s kojom ima 14-godišnju kćer Suri.

Holivudski glumac Tom Cruise (57) ostao je u Londonu nakon što je zbog koronavirusa odgođeno snimanje sedmog nastavka franšize "Nemoguća misija". 

Pogledaj i ovo Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) čitala ih u suzama Nije vidio kćer godinama, no slao joj je pisma koja je majka cijelo vrijeme sakrivala od nje

Kako su se hoteli zatvorili, Cruise je ostao u luksuznom sjedištu Scijentološke crkve u West Sussexu. Kako piše Daily Mail, tamo su mu se pridružile i njegove tri sestre sa svojim partnerima i djecom. Inače, one također pripadaju Scijentološkoj crkvi. 

Tom je odlučio produžiti boravak u Londonu i jer je njegov prijatelj i vođa te vjerske zajednice David Miscavige tamo. Glumac je s njime i svojom obitelji proslavio i Božić i Novu godinu u Velikoj Britaniji. Usto, posljednjih nekoliko mjeseci Cruise je često stizao u London svojim privatnim avionom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feel the need. Trailer tomorrow. #TopGun

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Glumac se u luksuznoj vili Scijentološke crkve druži sa Sam Domingo, snahom poznatog opernog pjevača Placida Dominga.

Naime, ona je dobra prijateljica s vođom Miscavigeom. Kako tvrdi Daily Mail, Cruise čak u posljednje vrijeme sa svojom obitelji razmatra opciju da se trajno preseli u London. On je ranije imao i luksuznu vilu sa šest spavaćih soba u East Grinsteadu, koju je prodao 2016. za šest milijuna dolara pjevaču Peteru Andreu. 

Glumac je prošle godine na premijeri filma "Jack Reacher" rekao da je Velika Britanija odlična zemlja za život. Inače, njegov je nećak dio osoblja Scijentološke crkve, a Cruise s njime i ostatkom obitelji uživa na imanju u Londonu čija je obnova stajala 16 milijuna dolara. Usto ih poslužuje ugledni chef koji je nekad radio u restoranu Gordona Ramseyja koji je zaslužio Michelinovu zvijezdu. Na raspolganju imaju i teretanu. 

Dok mari za vođu kulta, sestre i nećake, Cruise se ne brine toliko o 14-godišnjoj kćeri Suri, koju je dobio s glumicom Katie Holmes (41). Nekoliko puta u javnost je izašla informacija da ju uopće ne viđa. 

Tom Cruise iza sebe ima tri propala braka, a u ozbiljnoj vezi nije bio još od 2012. godine kada se rastao od Katie. 

Podsjetimo, Tom je prethodno bio u brakovima s glumicom Mimi Rogers te s Nicole Kidman, s kojom ima dvoje djece. Tom je bio taj koji je 2001. godine predao papire za razvod, navodno zato što su mu tako savjetovali u Crkvi. Mimi ga je i uvela u svijet kontroverzne scijentologije, zbog kojeg su ga navodno ostavile i Nicole i Katie.

Tom je već godinama zaluđen tom vjerom za koju mnogi tvrde kako nije ništa drugo nego čisto "pranje mozga" te izvlačenje novca od slavnih sljedbenika.
 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene