stvorio se red!

Brat Sandija Pege napravio pomutnju na trgu u Zagrebu, evo zašto se oko njega i zgodne crnke okupila gomila ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tiktokeri Tamara Glavonjić i Ismael Hadžić, koji je brat Sandija Pege, susreli su se sa svojim fanovima na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

U nedjelju popodne na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu stvorila se gužva i dugačak red, a razlog tome bili su popularni hrvatski tiktokeri Ismael Hadžić i Tamara Glavonjić koji su se došli družiti s brojnim obožavateljima, među kojima su prevladalavi djeca i tinejdžeri.

Pogledaj i ovo Sandi Pego - 2 "Ajme, divne riječi" Velika fešta u domu našeg poznatog TikTokera: "Dragi svijete, dozvolite mi da se razbacujem emocijama, i neka suze teku"

Inače, Hadžićev brat je još jedan naš uspješni tiktoker, Sandi Pego, kojeg gledamo i kao natjecatelja u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISMAEL HADŽIĆ (@ismael_iiso)

Ismaela na TikToku prati preko 700 tisuća ljudi, a popularan je i na Instagramu.

"Koja ENERGIJA! Nisam vas ovoliko očekivao niti blizu, hvala svima koji su došli, neki iz Osijeka, Slavonskog Broda, Rijeke, Ljubljane, BIH... Ne mogu vjerovat još uvijek... Pročitao sam SVAKO pismo, otvorio SVAKI poklon, a sa ovoliko slatkiša nemam pojma gdje ću... HVALA VAM!" napisao je Ismael na Instagramu nakon druženja na trgu koje je su on i Tamara najavilii na TikToku, a njihov zajednički video broji preko 200 tisuća pregleda.

@ismael_iso Vidimo se sutra u 15h na Trgu bana Josipa Jelačića sa @TamaraTT 🥳 #fyp #foryou ♬ Low (feat. T-Pain) - Flo Rida

Tamaru na TokToku prati preko pola milijuna ljudi i uglavnom, poput Ismaela, objavljuje zabavne sadržaje, ali i videa o modi i ljepoti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene