Laskava titula

Lijepa gimnazijalka Tia nova je Miss Ličko-senjske županije, pobjedom je ispunila davnu djedovu želju!

Izbor za Miss Ličko-senjske županije - 4 Izbor za Miss Ličko-senjske županije - 4 Stjepan Dragaš za Miss Hrvatske/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Izbor za Miss Ličko-senjske županije - 3 Izbor za Miss Ličko-senjske županije - 1 Izbor za Miss Ličko-senjske županije - 2 Izbor za Miss Ličko-senjske županije - 4 Izbor za Miss Ličko-senjske županije - 5 +0 Izbor za Miss Ličko-senjske županije - 6 Galerija

Tia Stilinović nova je Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2023.

Tia Stilinović je Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2023., a  pobjedom na izboru djedu je ispunila želju. 

Manifestacija Jesen u Lici iz godine u godinu privlači sve veći broj domaćih i stranih izlagača i posjetitelja, ne samo iz naše zemlje nego i iz susjednih država. Jedna od atraktivnosti s popisa događanja bio je i izbor Miss Ličko-senjske županije 2023., koji se održao u Gospiću.

Novoizabranom Miss proglašena je sedamnaestogodišnja Tia Stilinović, gimnazijalka iz Gospića. Ona svira klavir, uživa u zvucima koje ovaj impozantni instrument proizvodi, a voli i razveseliti ukućane svojim izvedbama. U slobodno vrijeme se bavi i crtanjem i ide u teretanu kako bi uvijek bila u formi. Još od kad je bila mala djevojčica, njezin djed je govorio da će ona jednog dana postati Miss pa je lijepa Tea ovom prijavom i pobjedom na natjecanju djedu ispunila želju.

''Voljela bih vidjeti kako izgleda svijet modelinga i steći nova poznanstva za neke buduće projekte'', kaže Tea. Njezinim pratiljama proglašene su Anđela Orlović i Ivana Toljan.

Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta i direktorica izbora ovom prilikom zahvalila je Turističkoj zajednici grada Gospića, Turističkoj zajednici grada Senja, Turističkoj zajednici Plitvičkih jezera, Ličko-senjskoj županiji i županu Ernestu Petry.

Program, u kojem je nastupio Amir Kazić Leo, vodio je Davor Garić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 7 +26 Dara Bubamara - 8 Celebrity Poznata folk-pjevačica izgubila je 10 kilograma, ali raskošni atributi nisu nestali, evo kako ih je izbacila u prvi plan!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 1 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +6 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić uhvaćen je u rijetkom izlasku u javnost, a njegovo ponašanje nekad je bilo glavna tema medija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene