Fino su se podružili!

Tereza Kesovija ne krije koliko ju je očarao francuski predsjednik: "Rekao mi je da ćemo ići na večeru zajedno, to mi je tako slatko bilo!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija dobila francusku medalju časnika - 2 Tereza Kesovija - 2 Emmanuel Macron Tereza Kesovija - 4 Tereza Kesovija - 8 Tereza Kesovija - 9 Tereza Kesovija - 7 Tereza Kesovija - 5 Tereza Kesovija - 3 Tereza Kesovija - 2 +1 Tereza Kesovija - 1 Galerija

Tereza Kesovija družila se u Zagrebu s predsjednikom Francuske Emmanuelom Macroneom koji ju je pozvao na večeru u Pariz.

Naša legendarna pjevačica Tereza Kesovija našla se na popisu stotinjak poznatih Hrvata koji su imali priliku družiti se s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macroneom koji je boravio u dvodnevnom posjetu Lijepoj Našoj.

Pogledaj i ovo Splitski festival - 1 ''Bit će mi drago'' Lidija Bačić ima poruku za Josipu Lisac: ''Ne bojim se njezine reakcije, ako će čuti, voljela bih da prokomentira''

Tereza mu je imala priliku i zapjevati, a otkrila je i o čemu su razgovarali te kakav je dojam na nju ostavio. 

"Rekla sam mu gospodine predsjedniče, htjela bih vam otpjevati jednu pjesmu i to iz filma "Doktor Živago" i on je bio toliko iskreno, ali kunem se, tako oduševljen da mi je stisnuo ruke i rekao da moram doći u Pariz. Mi ćemo ići na večeru zajedno. To mi je tako slatko bilo. On je jednostavan, drag čovjek", izjavila je Tereza za Dnevnik Nove TV.

Tereza je inače dobitnica francuskog odličja Časnika reda umjetnosti, a u Francuskoj, točnije u Parizu, je i sama živjela tijekom 60-ih i 70-ih godina gdje je postigla i više nego uspješnu glazbenu karijeru.

"Izgledao je bajkovito, izgledao je krasno, bilo je interesantno. Pariz je prelijepi grad, apsolutno prelijep, ja ne znam, ja ću reći za moj Dubrovnik da je najljepši, ali Pariz je kapital. Ipak je to jedan glavni grad, jedne velike sile", zaključila je Tereza u razgovoru za In Magazin.

Ministarstvo kulture Republike Francuske prepoznalo je Terezinu ljubav prema toj zemlji i njezin rad na promociji francuskog jezika i šansone.

"Da, to je moja druga medalja na koju sam jednako ponosna, možda za nijansu ponosnija na ovu drugu jer je nisam očekivala. Jer je nisam očekivala, mislila sam ''A, dobro, ja radim to što radim, a hoće li to Francuzi prepoznati opet ili neće, to je njihova stvar. Što govori da su Francuzi, neka mi Bog oprosti što ću reći istinu, puno pažljiviji prema meni, uvijek su pokazivali više poštovanja nego što je to činila moja zemlja, ova današnja ili ona nekadašnja, ista stvar", izjavila je nedavno Tereza za In Magazin.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 +3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Celebrity Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, vijest je potvrdila njegova supruga: "Ne mogu pričati, nisam dobro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene