''Sve se dogodilo u 10 minuta''

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda zabrinula je fanove fotografijom iz bolnice: ''Operirana sam na samu Badnju večer...''

Teodora Džehverović - 28 Teodora Džehverović - 28 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Teodora Džehverović - 26 Teodora Džehverović - 32 Teodora Džehverović - 29 Teodora Džehverović - 30 Teodora Džehverović - 31 Teodora Džehverović - 27 Teodora Džehverović - 25 Teodora Džehverović - 24 Teodora Džehverović - 23 Teodora Džehverović - 22 +21 Teodora Džehverović - 21 Galerija

Srpska pjevačica Teodora Džehverović na Badnju je večer završila na hitnoj operaciji, sad je pratiteljima otkrila što se dogodilo.

Jedna od najvećih zvijezda regije Teodora Džehverović zabrinula je svoje obožavatelje na društvenim mrežama nakon što je Božić provela u bolnici.

S ozbiljnim bolovima, Teodora se na Badnju večer javila u bolnicu i ostala na hitnoj operaciji, a sad je objasnila i što se dogodilo.

''Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana Nove godine. Taman što je počelo da mi bude bolje, dobila sam strašne bolove u trbuhu. Na Badnju večer sam operirana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se pogoršalo. Za sada je sve u redu, osim što me naravno rane bole, ali se nadam da će sve biti dobro i zarasti kako treba'', napisala je na fotografiji na kojoj leži u bolničkom krevetu.

Teodorino zdravstveno stanje već je neko vrijeme bilo narušeno pa je morala otkazati i nekoliko nastupa.

Njena majka, Gordana Džehverović podijelila je i svoju priču o trenutku kad je pjevačici pozlilo.

''Teodora je izašla iz bolnice, s nama je, lakše je da vodimo mi brigu o njoj. Dobro je hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Na Badnju večer se sve dogodilo, u 10 minuta nam se život okrenuo, nismo znali što nas je snašlo, ali sada je sve dobro i ona se oporavlja'', rekla je za Blic.

Inače, Teodora je 26-godišnja srpska pjevačica koja je već godinama vrlo popularna i u Hrvatskoj. Poznata je po hitovima ''Tresi, tresi'', ''Vudu'', ''Linija'', ''Gasolina'' i brojnim drugima, a svoju karijeru započela je u Zvezdama Granda i grupi ''Đavolice''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 4 +30 Bianca Censori - 2 Celebrity Novi otužni prizori žene koja je postala definicija modne žrtve, sve joj se prelijevalo preko trakica koje je teško nazvati odjećom!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Otok Palm Jumeirah Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 +18 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 1 Celebrity Ronaldo se počastio luksuznom vilom na lokaciji rezerviranoj za najbogatije, pogledajte gdje će uživati s Georginom i djecom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene