Burna ljubavna prošlost

Slavna pjevačica pazi da ne zasjeni svog manje popularnog dečka: Ljubav ili strah od prekida?

Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) +0 Taylor Swift i Calvin Harris (Foto: AFP) Galerija

Taylor Swift u nedjelju je uživala u službenom izlasku s dečkom Joejem Alywnom na dodjeli BAFTA nagrada.

Iako je pjevačica u nedjelju trebala biti u Los Angelesu, ipak se odlučila za London.

Pogledaj i ovo Taylor Swift ''Ni u najluđim snovima...'' Vijest koja je napravila pomutnju u svijetu showbiza: Prvak Formule 1 ljubi pjevačicu koja je nedavno okončala dugu vezu?

29-godišnja pjevačica Taylor Swift proteklih godina bila je glavna zvijezda gotovo svake dodjele Grammyja te bilo koje druge važne glazbene dodjele s kojih je redovito odlazila s nagradama u rukama.

Pjevačica se zatim potpuno povukla iz javnosti uslijed javnih svađa s bračnim parom Kardashian-West i bivšom najboljom prijateljicom Katy Perry, te prekida s DJ-jem Calvinom Harrisom i britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Povratak je najavila tek nakon više od godinu dana novim albumom "Reputation" na kojem se obračunala s hejterima, a tada se i saznalo kako ima novog dečka, relativno nepoznatog glumca Joeja Alwyna od kojeg se ne odvaja, no naučila je na greškama, pa skriva detalje njihovog odnosa kao zmija noge.

A upravo je Joe bio glavni razlog zašto je pjevačica preskočila sinoćnju dodjelu Grammyja te završila u Londonu na dodjeli BAFTA nagrada na kojoj je slavio i njezin izabranik, jer je njegov film "The Favourite" osvojio čak 7 nagrada. Taylor je blistala u elegantnoj, plavoj haljini dizajnerice Stelle McCartney, dok je Joe odabrao klasično crno odijelo.

I dok su zabavu napustili zajedno držeći se za ruke, Taylor se na dodjeli držala poprilično po strani kako ne bi zasjenila dečka na njegovoj večeri. Par se gotovo nikad ne pojavljuje zajedno na službenim događanjima, kao i općenito u javnosti, pa ne čudi da su u nedjelju izazvali potpunu pomutnju.

Ipak, neki obožavatelji mišljenja su kako se pjevačica ponovno prilagođava partneru kako bi ga zadržala, jer povijest je pokazala da su neki među njezinim bivšima dali petama vjetra zbog njezine popularnosti, čim se javio osjećaj nesigurnosti. U tome je posebno prednjačio Tom Hiddleston koji ju je ostavio nakon samo 3 mjeseca veze s objašnjenjem "kako ga u Hollywoodu ne doživljavaju ozbiljno otkad je s njom".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn) on

S druge strane, Joe je u jednom rijetkom intervjuu otkrio kako nema problema s njezinom popularnošću, ali ima s otkrivanjem privatnih detalja veze novinarima. Također, Joe se i vrlo zaštitnički odnosi prema njoj, a veliki osmijeh na njezinom licu govori i više nego dovoljno. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert (Foto: Instagram) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) Miranda Lambert i Blake Shelton (Foto: AFP) +1 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) - 3 Celebrity Napokon "onaj pravi": Nitko nije ni znao da pjevačica ima novog dečka, a ona se sad i udala za njega

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox (Foto: Getty Images) Courteney Cox (Foto: AFP) Courteney Cox (Foto: Instagram) Courteney Cox (Foto: Instagram) +4 Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Čudan intervju slavne glumice: "Bila sam djevica do 21., mama mi je tad dala do znanja da je vrijeme za nešto više"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Instagram) +2 Selena Gomez (Foto: Profimedia) Celebrity Ova fotografija postat će vam jako bizarna kad shvatite da na njoj nije slavna pjevačica na koju mislite

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene