planirali i svadbu?

Opet krah ljubavi Tatjane Jurić i Ivana Zubaka? Pomirili se početkom godine, a voditeljica je nosila i prsten kojeg sad nema na vidiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Jurić i Ivan Zubak prekinuli su početkom 2018., a vezu opet započeli u veljači ove godine.

Radijska voditeljica Tatjana Jurić već neko vrijeme ne nosi zaručnički prsten koji je dobila od partnera Ivana Zubaka, piše Story. 

Pogledaj i ovo showbuzz raskinuli zaruke Tatjana Jurić prvi put progovorila o prekidu s Ivanom Zubakom: Otkrila što im je presudilo

Tatjana i Ivan su bili u vezi tri godine, a potom početkom 2018. su prekinuli. U veljači je voditeljica iznenadila javnost objavivši fotografiju iz Venecije sa s članom uprave AutoZubak povodom svog rođendana i tako otkrila da su se pomirili. 

Već nekoliko dana kasnije Jurić je pozirala u radijskom studiju s pjevačicom Ninom Badrić i pokazala zaručnički prsten. Nije htjela komentirati svoju vezu i ostala je tajnovita kao i uvijek kada je riječ o njezinom privatnom životu. 

Kako piše Story, Tatjana već neko vrijeme ne nosi zaručnički prsten, a iako je krila planove o vjenčanju, saznali su da se ono trebalo odviti u lipnju. Ipak, pandemija koronavirusa je poremetila te planove kao i većinu svadbi za to razdoblje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! 😍 Puse, hvala vaaaaaam! 🎉

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Prema nekim informacijama, par je ponovno prekinuo, a sve to potvrđuje prsten kojeg nema na Tatjaninom prstu. Neko vrijeme ni voditeljice nije bilo na Instagramu na kojem je ranije često objavljivala fotografije, a vratila se na društvenu mrežu krajem kolovoza. 

"Dobar dan, Instagram svijete. Što sam lijepoga propustila dok me nije bilo? Nastavljamo dalje", napisala je tada. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene