Bolje od Kate i Willa?

Raskalašena pučanka osvojila princa: Uskoro kraljevsko vjenčanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Buduća princeza bivši je model, golišave fotke nisu joj bile strane, a vodila je i prilično razuzdan život pa je pitanje kako će se uklopiti u tradicionalnu kraljevsku obitelj.

Švedska kraljevska obitelj sredinom lipnja priprema raskošno kraljevsko vjenčanje. Sin kralja Carla Gustafa i kraljice Silvie, 36-godišnji princ Carl Philip ženi se dugogodišnjom djevojkom, pučankom Sofiom Hellqvist. Švedsko kraljevsko vjenčanje izaziva veliku medijsku pozornost prvenstveno zbog burne prošlosti buduće princeze.

Pogledaj i ovo showbuzz napokon stali pred oltar! Princeza se odrekla titule i novca samo da se može udati za čovjeka kojeg voli, protiv ovog braka organiziran je i prosvjed!

Kraljevski 'biološki sat' otkucava: 'Želim imati djecu i nekoga kraj sebe'

Sofia je poznata kao bivši golišavi model, a sudjelovala je i u reality showu 'Paradise hotel'. Prije no što je počela hodati s princom, vodila je prilično raskalašen život. Fotkala se polugola za švedski muški magazin 'Slitz', za vrijeme studija u New Yorku bila je u središtu medijske pažnje nakon strastvenog poljupca s američkom porno glumicom Jennom Jameson, a švedskog princa upoznala je – u klubu. Naime, i princ Carl Philip voli uživati u lagodnom životu i partijanju.

Princ George – veliki brat koji je ukrao kraljevski show

Inače, princ je treći u redu za švedsku krunu, nakon svoje starije sestre, princeze Victorije i njene kćeri, princeze Estelle. U medijima postoje i nagađanja kako princ zasigurno ne bi mogao oženiti djevojku poput Sofie kada bi bio prvi u redu za krunu.

Sada su sve oči uprte prema švedskom kraljevskom dvoru i raskošnom vjenčanju za koje se najavljuje da će biti raskošnije čak i od onoga Williama i Kate. Očekuje se preko 350 gostiju , najavljeni su uzvanici plave krvi diljem svijeta, a veliki događaj prenosit će čak tri švedska televizijska programa. Bit će i pod našim budnim okom ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene