Napeto do samog kraja

Nisu im odoljeli ni publika ni žiri: Brazilska senzacija i diva Iva u finalu Supertalenta!

Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Iva Augustinović (Foto: Dnevnik.hr) Iva Augustinović (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Cabaret a la carte (Foto: Dnevnik.hr) Belmin Osmanbegović (Foto: Dnevnik.hr) +20 Belmin Osmanbegović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Već u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta vidjeli smo fantastične nastupe, no u finale su od njih deset prošli samo Iva Augustinović i Diego Siqueira.

Supertalent audicijske emisije su gotove, pa je sada došlo vrijeme za polufinala u kojima će se naći samo najbolji od najboljih.

Pogledaj i ovo Marčelo Selim (Foto: NOVA TV) Intervju s Marčelom Selimom Imitatori Michaela Jacksona više ne spavaju mirno – dolazi njegov nasljednik?!

Idućih tjedana očekuje vas tako 45 najboljih kandidata, a svi oni sada se bore za naklonost gledatelja. A večeras smo imali priliku vidjeti prvih deset fantastičnih nastupa, od kojih će samo dva proći dalje u finale. 

Među top tri nastupa smjestili su se tako brazilska senzacija Diego Siqueira, Andrej Škedel i Iva Augustinović.  

Pobjednik večerašnje emisije je Diego koji je dobio direktan prolazak u finale, a između Andreja i Ive žiri je u završnicu showa poslao ovu glazbenu divu, kako su je sami prozvali.

Prve su pred žiri i publiku stale djevojke iz skupine Cabaret a la carte koje su glasove žirija pridobile u posljednjoj audicijskoj emisiji. Ovoga puta su uz cabaret ples ukomponirale i stepanje.

''Prošli put sam ipak dobio malo više, bilo mi je lijepo, ali da moram birati, izabrao bih prošli nastup'', iskreno je priznao Davor.

Maju Šuput je nastup djevojaka oduševio.

''Ovo je nastup uživo koji stvara dodatnu tremu, ali ti si izgledala kao da si uživala. Ono što bih se složila s Davorom ipak je da je zadnji put ipak bilo malo atraktivnije. Međutim, možete biti ponosne na svoj nastup, bilo je stvarno lijepo'', Majino je mišljenje.

Janko je pak izvedbom djevojaka bio potpuno oduševljen, a Martina je priznala da je i danas čula neke nesavršenosti kao i prošli puta, no da bi i ako djevojke ne prođu u finale, njihove nastupe došla gledati i nakon što završi prikazivanje Supertalenta.

Belmin Osmanbegović u emisiji je pokušao srušiti svjetski rekord u razbijanju ploča glavom i u tome je i uspio. Davor Bilman priznao je da je u čudu zbog svega viđenog, a Maja je dodala da joj nije jasno kako se odlučio na tako nešto suludo. 

''Bio si senzacionalan'', priznala je. Na obaranju rekorda čestitao mu je i Janko. 

''U šoku sam, svaka ti čast'', poručio mu je. 

Belmin je otkrio da se za ovo pripremao dva mjeseca. 

Andrej Škedel oduševio je trikom nestajanja u zatvorenoj kutiji koja je lebdjela u zraku. Nitko nije ostao ravnodušan kad je kutija pala, a njegova asistentica viknula, dok se Andrej pojavio među gledateljima u publici.

''Stvarno nas je prevario, ja se uvijek toliko bojim da se u ovakvim situacijama nešto ne dogodi jer nikad ne znaš što može poći po zlu. Drago mi je da si uspio u svom naumu, u našem showu ovakvo nešto još nismo vidjeli'', rekla mu je Maja.

Martina se svega što je vidjela prestrašila.

''Jasno mi je da se radi o iluziji, ali ovo nije bilo ugodno gledati'', Martina je priznala.

Iva Augustinović na audiciji je žiri ''izula iz cipela'' svojim nastupom, a ovoga puta isto je odlučila učiniti izvedbom pjesme ''All By My Self'' Celine Dion.

A ako je suditi prema njihovim komentarima, to joj je i uspjelo.

''Ja bi sad najradije plakala. Bože, što si talentirana. Tvoj glas je nemoguć, ja ovo nisam očekivala. Ja bih bila najsretnija kad bih svaki dan mogla uživati u ovome. Koga moram zamoliti da Iva uđe u finale. Predivna i pretalentirana'', svi su komplimenti koje je Martina uputila Ivi.

Janko se složio da je Iva diva u svakom smislu.

''Ja ne znam gdje je tebi kraj'', zapitao se.

A kakvo mišljenje ima o Ivi, Davor je odlučio pokazati tako što joj je darovao jedan zagrljaj.

Diego Siqueira kroz ples je dočarao duh brazilske zabave na plaži.

''Jako si zabavan, sviđa mi se izbor muzike, imala sam osjećaj da gledam neki super videospot. Jako mi se ovo svidjelo'', poručila mu je Maja.

Davor mu je poručio da ako prođe dalje, da je bolje za njegov nastup da što manje plesača bude oko njega. Martina je primijetila da je on jedan od rijetkih koji sam od sebe ima snagu za 20 ljudi, a Janko je dodao da ima i taj neki šarm koji kupuje publiku.

''Bravo, odlično je bilo'', rekao mu je.

Kad je jedanaestogodišnja Maria Suvačarov u pitanju, gledali smo njezine akrobacije na svili.

''To je to, priča, talent, rad i eto Marije'', kratak je i jasan s komentarima bio Janko, a istog je mišljenja bio i ostatak žirija.

Samir Nurkić za polufinale je pripremio mash up na harmonici i nije nimalo razočarao. Još prije emisije rekao je da se ne boji komentara žirija, a čini se da ga to nimalo nije trebalo ni brinuti.

''Samire, ti si meni lud i to dobro lud'', u svom je stilu rekao Davor, a s njim se složio i Janko.

''Fantastičan si i tvoja energija je predivna'', Janko je zaključio.

Maju Samir ipak nije oduševio kao na audiciji.

''Očekivala sam da će se dogoditi ono vaše 'luđaštvo'. Falilo mi je ono da ga dignete u orbitu da se bina raspadne'', iznenadila je Maja svojim komentarom.

A poseban nastup izveo je plesni klub Modus. Poruka njihovog večerašnjeg nastupa je, kako su djevojke objasnile, da svatko u sebi ima neke demone koje treba prihvatiti kako bi bio pozitivan i dobar prema drugima.

''Što se mene tiče, zaista ste zasluženo večeras ovdje'', poručila im je Maja.

Za Davora je njihov nastup bio vrhunski, a riječi hvale za njih je imao i Janko.

A zbog Martine je ova plesna skupina u polufinalu. Naime, ona im je dodijelila Zlatni gumb.

''Imale ste hrabrosti izabrati koncept koji je mogao ostati neshvaćen. Vi ste za mene ono što je talent, a talent uključuje suze, trud, rad, sve'', ponosna je Martina na svoj izbor.

Svoj prolazak u finale pokušao je osigurati i imitator Michaela Jacksona Marčelo Selim.

''Ti si za mene unaprijedio nastup od prošli put. Ništa nije isforsirano, vrlo dobro si to odradio'', komentirao je Davor njegov nastup.

Nakon što je otpjevao ''Jesen u meni'' Parnog valjka, Joseandres Đerekarac ovog je puta nastupio s pjesmom ''Onaj tko te ljubi sretan je'' Tonyja Cetinskog.

Članovi žirija primijetili su da je Joseandres puno toga napravio od prošlog puta. Za Maju je on bio genijalan, a i Martina je njegov nastup opisala kao sjajan.

''Meni se ovo svidjelo, a još mi se više svidjelo koliko si ti uživao u ovom nastupu'', Martinin je zaključak.

Za svoje kandidate možete glasovati od početka emisije, a na sljedećem LINKU je popis svih kandidata i brojevi za glasovanje.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dean Pelić (Foto: Instagram) Dean Pelić (Foto: Anamaria Batur) Dean Pelić (Foto: Anamaria Batur) Dean Pelić intervju (Foto: Instagram) +5 Dean Pelić intervju (Foto: Instagram) Celebrity Jednom od najpoželjnijih Hrvata bez srama se javljaju i poznate domaće dame, doktorice i odvjetnice

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Meghan Markle dosad je prekršila brojna kraljevska pravila (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Koliko će još dugo Kraljica tolerirati ponašanje Meghan Markle?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene