Poslijepodne s Deanom

Jednom od najpoželjnijih Hrvata bez srama se javljaju i poznate domaće dame, doktorice i odvjetnice

Dean Pelić (Foto: Instagram) Dean Pelić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dean Pelić (Foto: Instagram) Dean Pelić (Foto: Anamaria Batur) Dean Pelić (Foto: Anamaria Batur) Dean Pelić intervju (Foto: Instagram) Dean Pelić intervju (Foto: Instagram) Dean Pelić (Foto: Instagram) Dean Pelić (Foto: Instagram) Dean Pelić (Foto: Instagram) Dean Pelić (Foto: Instagram) +0 Dean Pelić (Foto: Instagram) Galerija

Deana Pelića domaća javnost upoznala je kroz kolumnu "Njegova strana priče" koja je postala knjiga.

Jedan od posljednjih toplih i sunčanih dana u Zagrebu iskoristili smo za intervju s modelom, autorom, voditeljem i influencerom Deanom Pelićem.

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige Okoštalo srce hrabar pomak Nije ni pomišljala da bi objavila priču koju je držala u sebi, no onda je inspirirana pjesmom to učinila i preokrenula si život!

Lokacija? Prelijepi Gornji grad s pogledom na Zagrebačku katedralu. Dean? Zgodan, sređen i simpatičan kao uvijek, spremno je odgovarao na brojna naša pitanja koja su se ticala njegove knjige "Njegova strana priče: Tebi" koja ga je naširoko proslavila, a zapravo se radi o zbirci kolumni koje je dotad pisao na jednom domaćem portalu pod istim nazivom.

"Za samo vrijeme trajanja kolumne bilo je jasno da je čitana, jer su tjedni pokazatelji bili takvi da ima veliku publiku. Kad sam počeo, nisam zamišljao da će to jednog dana postati knjiga. Moja prvotna ideja nije bila da pišem o ljubavi, međutim, valjda je urednica skužila nešto što ja nisam", započeo je Dean za kojeg u početku žene nisu vjerovale da je stvaran.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dean Pelic (@deanpelic) on

Publika je tako neko vrijeme mislila kako iza kolumne stoji žena. "Ako ne vjeruješ da tako nešto postoji mislim da više ti imaš problem, nego ja. Žalosno je da nisi upoznala takvog muškarca. Sad opet to zvuči pretenciozno, ne smatram da sam poseban ili drugačiji od neke današnje norme, dok o tome nisu počele pričati čitateljice."

Knjiga je u prvom danu pretprodaje iza sebe ostavila i erotsku trilogiju "50 nijansi sive" koja je tada bila svjetski popularna, što je bio itekakav uspjeh, ali i iznenađenje samom autoru. "To je bilo ludih par dana. Nismo očekivali previše od pretprodaje, možda nekih 50 prodanih knjiga, a za vikend je prodano njih 400 i nešto. No to nije sve. Knjiga je 2 godine od izlaska na vrhu najprodavanijih naslova. Kad smo radili drugo izdanje, prodano je 700 primjeraka u 24 sata. Tko u Hrvatskoj još čita knjigu? Ne možeš vjerovati u takve brojke", kroz smijeh nam prepričava Dean neke od najboljih dana u svom životu.

2019. godine nas očekuje novi nastavak knjige, a Dean nam je ekskluzivno otkrio što će se u njoj naći. "Prva knjiga nosi naslov Tebi, druga knjiga Sebi. Više se okreće na ljubav prema i rad na sebi, jer prvo moraš znati voljeti sebi da bi volio nekoga drugoga", poručuje Dean.

Otvorio je i blog na kojem, među ostalim, možete pronaći i brojne njegove putopise, jer putovanja su mu jedan od omiljenih hobija. Tako, osim ljubavnih savjeta, Dean sa svojim obožavateljima rado podijeli i pokoji savjet o tome što i gdje vidjeti, gdje odsjesti, što dobro pojesti, popiti i slično.

I kad kažemo obožavateljima, mislimo i na muški dio njegovih pratitelja koji su u manjini, no ima ih. Muškarci su mu se znali i javljati s normalnim reakcijama i pohvalama, iako je uvijek bilo više negativnih komentara, no Dean se već naviknuo na takve stvari pa se više ne uzrujava. Međutim, ne smatra da su muškarci ljubomorni na njega. "Nemaju na što biti", skromno odgovara.

A prije nego je otkrio pisanje, markantni bloger godinama se bavio modelingom, kako u Hrvatskoj, tako i vani, posebno u Milanu, no odbija bilo kakve razgovore o tome kako je to glamurozni život. "Moj prvi posao u Milanu je bio showroom u kojem nosiš robu koju klijent dolazi pogledati. Tako sam ja dok klijenti nisu došli bio zatvoren u jednu malu prostoriju dva sa dva, jer te klijent ne smije vidjeti ako nisi u odjeći brenda. Sam, skučen u toj prostorijici... U Hrvatskoj sam dotad napravio sve - editorijale, jumbo plakate, reklame. I onda dođeš u Milano gdje počinješ sve iz početka. Frendovi ti šalju fotke tebe s plakata, a ja čekam da me pozovu da prezentiram odjeću klijentu. Vrlo ponižavajuće, a svojima doma pokušavaš objasniti da je sve u redu", ispričao nam je iskreno kako se osjećao u jednoj od svjetskih prijestolnica mode. "Dobro iskustvo, jer si nikad nisam umislio zbog toga", zaključio je te najavio povratak u svijet modelinga. "Imam nešto u planu, ali ne u Hrvatskoj", odlučan je, jer ovdje se od toga ne može živjeti.

Ipak, postoji jedan preduvjet ako to želi, a to je da ne brije bradu, jer kad nema bradu, izgleda kao dječak. "Kad bi se obrijao bi kiksao. Gubio sam poslove i kampanje, jer sam izgledao kao da idem u prvi srednje", kroz smijeh priča. A i obožavateljicama se više sviđa brada koja im je muževna, dok je njemu odraz čiste lijenosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dean Pelic (@deanpelic) on

A kad smo kod nemoralnih ponuda i pritisaka zbog izgleda, Dean tvrdi da njega ne osjećaju samo žene te da za nemoralne ponude ne trebate ići preko granice kako biste ih dobili. "Fali mi modeling i sve što nosi. Mislim da tek sada mogu vani napraviti nešto pametno. Prvi put kad sam otišao van bio sam premlad."

Što se tiče obožavateljica, drago mu je da su tu i nastoji svakoj odgovoriti na komentar ili poruku, iako naglašava kako je to ponekad doista nemoguće. Ažuran je na društvenim mrežama, a ima obožavateljica i među slavnim Hrvaticama koje nemaju srama javiti se prve i pohvaliti neku dobru fotku na Instagramu ili ulomak iz knjige. "Najveće pop zvijezde u Hrvatskoj, odvjetnice, doktorice... Ima ih, a ima svega i ovako. Od tetovaža s citatima do vrlo direktnih uleta. Do te mjere da šalju vrlo zanimljive fotke s knjigom. Neke fotke su baš brutalno dobre, npr. kad cura gola čita knjigu. I onda joj ostavim smajlić i daj pet emotikon. Ipak, postoje i one vulgarne fotke, kad mi recimo takve fotke šalju starije žene koje mi mogu biti bake."

A kakve ga cure privlače? Moraju li biti top modeli? "Ma daj ajde, bio sam s top modelima i zbog njih sam skoro završio na liječenju zbog živčanog sloma. Odraso sam i rađe biram mir nego nekoga tko će raditi dramu. Volim normalne, jednostavne cure. Neću reć da mi izgled nije bitan, ali ako je to jedino što ćete držati, nisi napravio ništa. Volim da cura ima dozu avanturizma i slobode. Budi neopterećena, idemo negdje, koga briga kako izgledaš. Volim curu koja poznaje sebe, zna što može i svjesna je toga. To je seksi, a ne vruće hlačice i sise na izvolite. Da, to je seksi, ako si seljačina."

A što nam je još otkrio o curama i svom ljubavnom statusu, otkrijte u videu. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Pejić (FOTO: Instagram) Igor Pejić (FOTO: Instagram) Igor Pejić (FOTO: Instagram) Igor Pejić (FOTO: Instagram) +1 Igor Pejić (FOTO: Instagram) Zanimljivosti Jeste li vidjeli brata Andreje Pejić? Neviđeno dobro izgleda i totalna je suprotnost od sestre

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Pelas (FOTO: Instagram) Lindsey Pelas (FOTO: Instagram) Lindsey Pelas (FOTO: Instagram) Lindsey Pelas (FOTO: Instagram) +0 Lindsey Pelas (FOTO: Instagram) Celebrity Ovo nije pornić, ali jako je vruće: Pogledajte kako manekenka gola pere auto

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) +2 Goran Bare (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Celebrity Znate li kako je Bare izgledao u petak, a kako prije deset godina? Razlika je brutalna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene