Kakav komad!

Iako ju je cura nedavno nogirala, prelijepa manekenka nikada nije bila ljepša

Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Stella Maxwell, Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Stella Maxwell (Foto: Instagram) Stella Maxwell (Foto: Instagram) Stella Maxwell (Foto: Instagram) +1 Stella Maxwell (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o 28-godišnjoj manekenki Stelli Maxwell koja izgleda bolje no ikad.

Plavokosa "anđelica" sinoć je tulumarila u Londonu.

Pogledaj i ovo Stella Maxwell (Foto: Getty Images) Svatko svoje Samo dobri prijatelji bili bi prelijepi par, no on voli muškarce, a ona žene

Radi se o 28-godišnjoj manekenki Stelli Maxwell koja izgleda bolje no ikad, a otkad je ponovno slobodna, svaki slobodni trenutak provodi u druženju s prijateljima i tulumarenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

Podsjetimo, Stella je do prosinca 2018. godime bila u ljubavnoj vezi s holivudskom glumicom Kristen Stewart, a ljubav je potrajala 2 godine. Kako se šuška, glumica nije mogla više podnijeti Stellinu opsjednutost slavom, pa je na kraju prekinula s njom.

"Kristen se počela osjećati loše kraj Stelle, jer je ona supermodel. Nije joj se to sviđalo", otkrio je izvor blizak glumici koja nije gubila vrijeme nakon prekida te je utjehu vrlo brzo ponašla u stilistici Sari Dinkin od koje se ne odvaja od siječnja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

Za Stellu, koja je neko vrijeme ljubovala i s pjevačicom Miley Cyrus, još uvijek se ne zna ima li novu ljubav, no činjenica jest kako radi punom parom te izgleda bolje no ikad te se to ne boji pokazati.

Sinoć je u Londonu tako zasjala u seksi, plavoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezin dekolte, a jači make-up na očima uskladila je s bojom haljine. Stella je ostala vjerna svom rokerskom stilu pa je na elegantnu haljinu iskombinirala zanimljivu kožnu jaknu, dok je u kosi imala duge, nemarne valove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

A ako netko fura svoj stil u svijetu mode, onda je to definitivno Stella. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +4 Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Ne želim ovo skrivati zato što nije pozitivno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene