osvrnuo se na aktualnosti

Srpski glumac razbjesnio javnost komentarom: "Nije bilo djevojčice koju nisam štipnuo, a sada…"

Milan Kalinić Milan Kalinić Antonio Ahel/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Kalinić Milan Kalinić Milan Kalinić - 1 Milan Kalinić - 2 Milan Kalinić - 3 Milan Kalinić - 4 +0 Milan Kalinić Galerija

Glumac i voditelj Milan Kalinić komentirao je vršnjačko nasilje, a svojom izjavom razbjesnio je javnost.

Srpski glumac i voditelj Milan Kalinić gostovao je u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, gdje je, među ostalim, komentirao vršnjačko nasilje u školama, a svojim izjavama pokrenuo je pravu raspravu na društvenim mrežama.

"Djeca odrastaju u nenormalnim uvjetima. Ja se sjećam svog petog razreda. Nije bilo djevojčice koju nisam štipnuo, zakačio... To su svi radili. Sada bi dječak od 11 godina, koji ulazi u pubertet, kojem rade hormoni, bio optužen za seksualno maltretiranje", kazao je Kalinić, a ovu su izjavu mnogi doživjeli kao problematičnu.

"Mislila sam da nije moguće da još više mrzim ovog čovjeka", "On treba znati da su takvi dječaci ostali u najodvratnijem sjećanju djevojčicama koje su dodirivali bez pitanja", "Kakav kreten", "Po ovome, djevojčice trebaju trpjeti kojekakve prostakluke zato što dječacima rade hormoni", neke su od reakcija na Twitteru.

Korisnici društvene mreže podsjetili su i kako je Kalinić je 2019. godine razbio glavu navijaču Crvene Zvezde prije utakmice protiv Partizana, za što je bio osuđen na uvjetnu kaznu od deset mjeseci zatvora, no sud u Beogradu kasnije ga je oslobodio optužbe za nasilje.

Prije nekoliko godina javnost je zgrozila i snimka na kojoj zbog zadatka iz matematike urla na svoje dijete, što je njemu i supruzi, koja je to snimala, bilo urnebesno, no reakcije javnosti bile su drugačije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 +15 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Celebrity Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu pokazao isklesani torzo, dok je njegova draga superjahtom paradirala u mini badiću

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Loreen Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung +25 Loreen i Charli Ljung Celebrity Šveđanka o kojoj se danima raspravlja karijeru je započela u talent showu, tada je izgledala potpuno drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene