Genijalno!

Jeste li vidjeli kako je srpska voditeljica čitala bodove na Eurosongu? Priredila je pravi show i izazvala oduševljenje u Torinu

Dragana Kosjerina - 5 Dragana Kosjerina - 5 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Kosjerina - 4 Dragana Kosjerina - 3 Dragana Kosjerina - 2 Dragana Kosjerina - 1 Dragana Kosjerina - 6 Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +7 Konstrakta Galerija

Dragana Kosjerina na Eurosongu je čitala bodove srpskog žirija odjevena kao Konstrakta, a pripremila je i koreografiju.

Konstrakta nije jedina Srpkinja koja je izazvala zanimanje javnosti na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu.

Pogledaj i ovo showbuzz kome se zamjerila? Srpskoj predstavnici na Euroviziji ugašeni svi profili na društvenim mrežama: "Umjetnica je nevidljiva!"

To je pošlo za rukom i voditeljici Dragani Kosjerini kojoj je pripala čast u finalu natjecanja uživo pročita bodove srpskog žirija, a njezino javljanje iz Beograda oduševilo je gledatelje Eurosonga.

Dragana javila odjevena kao Konstrakta , stavila je i periku sa šiškama, a pred njom je bio i lavor. Usto je priredila i koreografiju poput Konstraktine s Eurosonga, a oduševljenje njezinim javljanjem nisu skrivali ni voditelji Eurosonga.

"Sjajna koreografija", poručio joj je jedan od voditelja nakon što je otkrila kako je Srbija svojih 12 bodova dodijelila predstavniku Azerbajdžana.

Snimku njezina javljanja pogledajte OVDJE.

Inače, Srbija je na ovogodišnjem Eurosongu završila na viskom petom mjestu, a pobijedili su predstavnici Ukrajine, Kalush Orchestra.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 +6 Lidija Bačić - 6 Celebrity Lidija Bačić raskopčala gumbe na pripijenoj haljinici i servirala nikad raskošniji dekolte!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong 2022 Eurosong 2022 Vladana Vladana +10 Vladana Zanimljivosti Skandal na Eurosongu: Šest zemalja varalo u finalu, među njima je i jedna iz našeg susjedstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene