Uvijek zgodna

Sonja Kovač za izlazak u velikom turističkom odredištu odabrala je samo badić, a slučajni prolaznici mogli su uživati u itekako ugodnim prizorima!

Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 2 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Dvornik Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 10 Sonja Kovač - 9 +23 Sonja Kovač - 11 Galerija

Sonja Kovač pokazala je gdje trenutno boravi, a ulicama ovog španjolskog grada prošetala je u gornjem dijelu kupaćeg kostima.

Naša najpoznatija influencerica Sonja Kovač trenutno boravi u Barceloni, a iz ovog španjolskog grada javila se s novim fotografijama.

Sonja je ulicama Barcelone u večernji izlazak prošetala u svilenoj modnoj kombinaciji, a na bijele lagane hlače kombinirala je gornji dio kupaćeg kostima koji je istaknuo njene atribute, ali i uzak struk. Na jednoj fotografiji ogrnula se svilenom košuljom maslinaste boje, a nosila je i skupocjenu torbicu.

''Elegantna si'', ''Predivna si i ti i Barcelona'', ''Baš si lijepa'', pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sonja je ovo ljeto bila na puno mjesta na našoj obali, a za kraj odlučila se i na ljetovanje u stranoj državi.

Inače, Kovač je zaručena za Gorana Mandića, a on je našu influencericu zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu veze.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +21 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jared Leto Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 +30 Severina - 5 Celebrity Severina na odmoru očarala svjetski poznatog frajera, nije mogao skinuti pogled s nje: "On se zaljubio!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene