Seksi mama

Rodila je s 19. i sama odgajala sina - Danas je svjetska zvijezda!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izazovna glumica rano je rodila, no to je nije spriječilo u ostvarenju svojih snova...

Hollywoodska glumica bujnih oblina Sofia Vergara oduvijek plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom. No, mnogima promakne činjenica da ima 41 godinu i punoljetnog sina.

Pogledaj i ovo Elon Musk (Foto: AFP) U svemu poseban Milijarder s pjevačicom dobio šesto dijete pa otkrio i neobično ime za koje dosad nitko nije čuo

Sofiji Vergari ne treba dijeta - u seksi haljini zasjenila sve

Kolumbijska ljepotica nedavno je postaal zaštitno lice jedne kompanije za njegu kose, a uključila je i ostale članove obitelji među kojima je i njezin 22. godišnji sina Manola. Glumica se prisjetila i nekih davnih snimanja neposredno nakon što je rodila svog jedinca, a fotografije je objavio Us Weekly. Bez sumnje, Vegara je i tada izgledala seksi kao i danas.

Vergara je imala svega 19 godina kada je rodila Manola, a samohrano majčinstvo u tako ranoj fazi života guralo ju je naprijed. 'Imala sam malo dijete za koje sam se morala brinuti. Gledajući sada na to razdoblje života, shvatila sam da iako je bilo teško, to je oblikovalo i dalo mi snage da nastavim raditi na sebi te ne dopustiti da me industrija uništi', poručila je Sofia.

Ulaskom u 40- te, glumica ponovno razmišlja o majčinstvu. 'Želim zamrznuti jajne stanica kako bi možda opet postala majka. Imam već jednog sina, ali želim još djece. Moj zaručnik Nick i ja radimo na tome' rekla je Vergara za američki Vouge.

Možda je uskoro nova hollywoodska beba na vidiku...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene