Na premijeri filma

Slavni par pozirao s preslatkom kćerkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film koji je i prije premijere privukao veliku pozornost - 'Šuti', Lukasa Nole, u kinu Europa je pogledala zagrebačka publika.

Film 'Šuti' se bavi problemom nasilja u obitelji, a nastao je prema istinitom događaju. Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli osvojio je čak šest Zlatnih arena.

'Ovo je jedan za mene netipičan baš ženski, mislim ženski film. Ovo je obiteljski film o jednoj potpuno disfunkcionalnoj obitelji', izjavio je Lukas Nola prilikom premijere u kinu Europa.

U ovoj veoma važnoj večeri, Lukas je imao uza sebe važne osobe - suprugu Barbaru i kćer Maru, koje su mu došle dati podršku.

Osim njih, na premijeru su došla i ostala poznata glumačka imena, od kojih se neka i nalaze u filmu. Tihana Lazović, Živko Anočić, Lana Barić, Milan Pleština, Ksenija Pajić, Ksenija Marinković, Bojan Navojec, Enes Vejzović i Ivo Gregurević samo su neka imena angažirana u ovom filmu. Pogledaj i ovo HNK - 4 impresivne glumačke snage Ovako moćan ženski ansambl rijetko se viđa: Naše glumice otkrivaju jesu li ih ikad razočarale žene i s kojim se predrasudama i danas bore!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene