Sve je to normalno

Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Uma Thurman (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) +1 Iggy Azalea (Foto: Instagram) Galerija

Iako bi se na temelju društvenih mreža dalo zaključiti da imaju savršena tijela, u stvarnosti se svaka od njih odlično nosi sa svojim malim manama.

Redovito vježbaju i zdravo se hrane, pa bi se na temelju njihovih društvenih mreža na prvu moglo zaključiti da imaju savršena tijela.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez bez filtara i fotošopa Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

No i slavne ljepotice, među kojima su dive poput Jennifer Lopez, Ume Thurman, Instagram modela Ashley Graham, pjevačice Dua Lipe i Iggy Azalee te mnoge druge u stvarnosti se suočavaju s malim nesavršenostima i kada se opuste, ne srame ih se pokazati.

A da su i te male mane zapravo sasvim normalne, pokazuju paparazzi fotografije brojnih svjetskih zvijezda.

Vječni ženski neprijatelj celulit tada dolazi do izražaja, a žene diljem svijeta mogu napokon vidjeti da i one koje imaju svjetske karijere i milijune na računu svakodnevno vode istu bitku, kojom je zapravo bespotrebno se opterećivati.

Blicevi fotoaparata otkrivaju da savršenstvo zapravo ne postoji, a koje su slavne žene pravi primjer za to, pogledajte u našoj fotogaleriji.  

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Celebrity Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene