"Blago tebi!"

Seve objavila video pa pokazala s kojim se frajerom provodila na koncertu Stonesa: "Znači, živiš život na najjače!"

Severina - 3 Severina - 3 Severina/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Tomica Petrović Severina - 1 Severina Vučković Severina Vučković Severina Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 +14 Mate Rimac i Severina Galerija

Severina je na društvenim mrežama objavila video s koncerta The Rolling Stonesa na kojem joj je društvo pravio Tomica Petrović.

Severina je prije nekoliko dana uživala na koncertu legendarnih The Rolling Stonesa u Madridu, a sada je na svom profilu na Instagramu objavila i video s isječcima na kojima pleše i zabavlja se.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Upravo time je dala i odgovor na pitanje koje je zanimalo njezine obožavatelje, a to je s kime se tamo bila otputila, a u jednom od kadrova pokazala je da joj je društvo pravio njezin menadžer Tomica Petrović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Znači, živiš život na najjače", "Legende", "Vrh", "Blago tebi, Seve", "Kraljica", "Seve ostala u tridesetima, djevojčica", "Prelijepa", "Ljepotica naša", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Za ovu prigodu odjenula je kratke traper-hlačice i prugasti top, a uz to je kombinirala sportske čarape, tenisice, bež torbu i crnu šiltericu. U ovoj kombinaciji istaknula je svoju vitku figuru, ali i grudi.

Severina je nedavno proslavila 50. rođendan, a s obzirom na to kako izgleda, teško je u to i zbilja povjerovati, a počela je i s ljetnim  nastupima pa je tako pjevala na fešti Mate Rimca, a već je najavila i niz novih koncerata, između ostalih i onaj u Opatiji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić - 6 +11 Lidija Bačić - 5 Celebrity Lidija Bačić na udaru kritika zbog tijesne opravice, pogledajte u čemu je to servirala adute na krivom mjestu: "Ne priliči to!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa - 1 Dua Lipa Dua Lipa - 2 +3 Dua Lipa - 3 Celebrity Svjetski poznata Kosovarka u mini bikiniju pokazala tijelo iz svih uglova i počastila prizorima za pamćenje!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene