Jako će faliti

Severina dirnula fanove posvetom pokojnoj glazbenoj divi: "Imala sam privilegiju pjevati s Vama"

Severina Severina PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Splitska pjevačica Severina podijelila je video u kojem sa Zdenkom Vučković pjeva hit "To Love Somebody".

Glazbena diva Zdenka Vučković preminula je u nedjelju u 78. godini života nakon kratke i teške bolesti. Severina se prisjetila Zdenke i podijelila video u kojem zajedno pjevaju hit grupe Bee Gees “To Love Somebody“.

Pogledaj i ovo Severina - 4 A onda... Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

''Draga moja voljena Zdenka, imala sam privilegiju kao djevojčurak pjevati s Vama. Jako će nam nedostajati takav umjetnik, kao i Vaš glas. Iskrena sućut Vašoj obitelji. Hvala Vam, volim Vas, počivala u pjesmi“, napisala je splitska pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Draga moja voljena Zdenka, imala sam privilegiju kao djevojčurak pjevati s Vama. Jako će nam nedostajati takav umjetnik, kao i Vaš glas. Iskrena sućut Vašoj obitelji. Hvala Vam, volim Vas, počivala u pjesmi... Severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severinina objava dirnula je njezine obožavatelje. “Savršeno“, “Predivno“, “ Divna sjećanja. Pamtimo je mi stariji po sjajnom vokalu“, komentirali su. Vučković je svoje posljednje dane provela u jednom zagrebačkom domu za starije.

Glazbena diva karijeru je započela kao petnaestogodišnja djevojčica 1958. godine kada je nastupila na prvom Opatijskom festivalu. Publiku je osvojila pjesmom "Moja mala djevojčica", koju je otpjevala u duetu s legendarnim Ivom Robićem te je nakon toga njezina karijera bila u usponu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Siniša Ružić kao Cardi B TLZP: Lana Klingor Mihić kao LunchMoney Lewis +0 TLZP: Mario Valentić kao Nives Celzijus Celebrity Gledatelji preobrazbu Marija Valentića usporedili sa slavnom glumicom, fotkom u društvu kolege sve je nasmijao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene