Događa se

Ima 27, no koliko biste joj dali? Lijepoj pjevačici loš odabir haljine i šminke nadodao godine

Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) +0 Selena Gomez (Foto: AFP) Galerija

Selena Gomez vratila se u središte pozornosti novim pjesama te odvažnijim modnim odabirima, no ipak je pogriješila.

Selena Gomez vratila se jača no ikad nakon teškog životnog razdoblja.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

27-godišnja pjevačica iza sebe je imala poprilično turbulentnu godinu. Nakon otvorenog priznanja kako se bori s anksioznošću i depresijom, transplantacije bubrega zbog lupusa, ali i vjenčanja bivšeg dečka i velike ljubavi Justina Biebera manekenkom Hailey Baldwin, ljepotica je potpuno potonula.

Povukla se iz javnosti te sa društvenih mreža, prijavila po tko zna koji put na rehabilitaciju, no onda se vratila u središte pozornosti s dva nova hita te nikad ljepša.

Pjesmama je porušila sve rekorde slušanosti, a ponovno je počela dolaziti na razne evente na kojima blista u sve odvažnijim modnim kombinacijama.

Ipak, i najboljima se potkrade greška, pa tako i Seleni. Naime, na nedavno održanoj ACLU SoCal's Annual Bill of Rights gala večeri na Beverly Hillsu, glumica i pjevačica pojavila se u izdanju koje ju je poprilično postaralo.

Do grla zatvorena, duga haljina narančaste boje već je bila loš izbor, a tu je bila i šminka u tamnijim tonovima koja je pjevačici dodala nepotrebne godine.

Mnogi su komentirali i kako ima pogrešnu boju pudera, pa je izgledala bljedunjavo, no Selena je i tako pokorila crveni tepih.

Obzirom da joj je ovo bila prva takva greška u posljednje vrijeme, ona je svakako oprostiva, a vama ostavljamo da u našoj galeriji sami procijenite jesmo li u pravu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +4 Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Celebrity Uhvaćeni! Slavni glumac sve češće s holivudskih zabava odlazi kući s ovom ženom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene