Seksi bake

55+ Izgledaju kao milijun dolara u kešu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne može im nitko ništa, jače su od sudbine. Najseksi 'bake' današnjice.

Godine su samo broj, a kod ovih dama to nije samo floskula, već činjenica. Nedavno je izjava Nede Ukraden obišla regiju. U njoj je glazbenica izjavila kako joj se mlađi muškarci upucavaju jer je lijepa i popularna, a dodala je i da joj godine nisu važne kada je ljubav u pitanju. Nije Neda jedina seksi 'baka'. Ove dame su u najboljim godinama, i apsolutno prkose zakonima fizike. Krenimo redom.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Prizori su urnebesni i danas! Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

Neda Ukraden

Spomenuta žena poznata je pod nadimkom 'najseksi bake Balkana'. Zvijezda zabavne glazbe ima sjajnu karijeru, a sa svojih 65 godina izgleda izvanredno. Ukraden ima životnu energiju, veliku karijeru i sretnu privatnu situaciju. Baka je blizanki Aleksandre i Nede te dječaka Dušana, a u toj ulozi itekako uživa. Neda je živi dokaz da nas godine nikad ne trebaju zabrinjavati, treba ih samo prihvatiti.

Lepa Brena

Ona još uvijek nije u ulozi bake, no kada bi joj se to dogodilo, ništa se kod Brene ne bi promijenilo. Ova dama proslavila je prošle godine 55. rođendan, a izgleda sve bolje i bolje. Osim sinova, za to je sigurno zaslužan i njezin voljeni suprug Boba Živojinović. S njim u sreći živi već 25 godina.

Sharon Stone

Ova ljepotica za nekoliko dana napunit će 58 godina. Fatalna plavuša proslavila se ulogom u erotskom trileru 'Sirove strasti'. U njima je naprosto ostavljala bez daha, a tako je i danas. Putena i lijepa Sharon kao da ne stari. Ako je se nekad i uhvati bez šminke, ona to nosi sa dostojanstvom, i uvijek izgleda sjajno.

Tina Turner

Legendarna Tina ima čak 76 godina! Žena neuništive energije i dalje izgleda i ponaša se kao da joj je tek 26. Karijeru je započela davne 1958. godine, a u životu je zabilježila velike uspone, ali i padove. Sve je to Tina znala nositi. Izgleda savršeno do danas.

Sofia Loren

Apsolutna kraljica putenosti, seksipila i ljepote jest jedna i jedina Sofia Loren. Ima 81 godinu, a još uvijek je pravi melem za oči. Nedavno je snimila kampanju za Dolce&Gabbanu. Tko bi drugi mogao snimiti beauty editorijal u tim godinama?! Ma, samo Sofia.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene