Koga on nije ljubio?

Serijski zavodnik na tajnoj ceremoniji oženio 32 godine mlađu djevojku s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti

Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Galerija

Sean Penn vjenčao se s Leilom George na tajnoj ceremoniji, a vijest su na društvenim mrežama potvrdili njihovi prijatelji.

Holivudski glumac Sean Penn u tajnosti se vjenčao s 32 godine mlađom djevojkom Leilom George, potvrdio je za Daily Mail njegov blizak prijatelj.

Pogledaj i ovo Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Nije išlo U braku s glumcem starijim 32 godine izdržala je godinu i pol, a sada se čini spremnom za potragu za novom ljubavi!

Sean koji će uskoro proslaviti 60. rođendan i 28-godišnja glumica Leila tako su nakon četiri godine izlaženja na tajnoj ceremoniji rekli jedno drugome da, a na društvenim su mrežama osvanule i čestitke novom bračnom paru.

"Tako smo sretni zbog vjenčanja Leile George i Seanna Penna. Volimo vas", napisala je na svomTwitteru supruga producenta Mikea Medavoya Irena, a objavila je fotografije njihovog vjenčanog prstenja.

Sretni je par dobio čestitku Seanova kolege Josha Brolina s kojim je glumio u filmu "Milk", a gledat ćemo ih i u "Danu zastava".

"Čestitke na vjenčanju golupčići. Pozdravljamo vaš predivan brak", napisao je Josh u priči na svom profilu na Instagramu.

Iza Seana su dva propala braka, onaj s pop kraljicom Madonnom i glumicom Robin Wright, a sam je nedavno iskreno priznao da je osoba poprilično teškog karaktera, što je uvelike utjecalo na njegov privatni, odnosno ljubavni život.

Prije Madonne bio je zaručen s kolegicom Elizabeth McGover, a nakon braka s Robin ljubio je brojne poznate ljepotice, među kojima su pjevačica Jewel, supermodel Petra Nemceva, manekenka Jessica White, uhvatili su ga u zagrljaju glumice Natalie Portman, a u vezi je bio i sa Scarlett Johanson. Nakon nje se prebacio na PR stručnjakinju Shannon Costello, a navodno je bio zaručen i s glumicom Charlize Theron s kojom je prekinuo 2015. godine, a ona negirala navode da su bili zaručeni. 

"Jesam li težak? Da, mislim da jesam. Reći ću da sam osoba koja se osjeća i izražava energično. Ali mislim da bi vam na to bolje odgovorila gospođa po imenu Leila George, ona me poznaje bolje na toj razini nego ja sam. Šo ne znači da se slažem s njezinim shvaćanjima ali svakako ih smatram fascinantnima.

Par je zajedno od jeseni 2016. godine, a u trenutku kada su započeli vezu on je ima 56 godina, a ona samo 24. Leila je inače kći glumca Vincenta D'Onofrija koji je samo godinu dana stariji od njezina novog supruga.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Jennifer Lopez pokazala kako izgleda kad se probudi, pa dobila milijune lajkova: "Ne mogu te prestati gledati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene