''Ma ovo je zakon!''

Mnogi još ne vjeruju da ovo na slici nije Lepa Brena: ''Pa ti si stvarno genijalac, šta bi babe dale da tako izgledaju!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 TLZP: Saša Lozar kao Lepa Brena Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 7 Saša Lozar peta emisija TLZP - 1 Saša Lozar peta emisija TLZP - 2 +4 Saša Lozar peta emisija TLZP - 7 Galerija

Saša Lozar je u šestoj emisiji All stars sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" vješto odradio transformaciju u Lepu Brene i izgledom i glasom dok je nastupao s pjesmom "Uđi slobodno".

Saša Lozar oduševljava svojim transformacijama u All stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", a o posljednjoj se još priča i to samo u superlativima. 

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Naime, Lozar je utjelovio jednu od najpoznatijih pjevačica u regiji Lepu Brenu i otpjevao njezinu pjesmu "Uđi slobodno". Saša je likom i djelom nalikovao legendarnoj Breni dok je nastupao u kratkoj haljini te pokazao svoje duge noge i vitko tijelo. 

"Legenda Lozar, svaka čast", "Znači, zapratio sam te da ti kažem kako si je*eno talentiran", "Woow.. Pa Lepa Brena, jesi to ti?? Ma svaka ti čast i za talent i za trud!", "Ti si Saša genijalac, ja TLZP gledam samo radi tebe. Bravo", "Sad si dokazao sebi, a i svima nama da imaš glas za sve..", "Nema tog izazova kojeg ne možeš odraditi perfektno, bila Brena, Lopezica ili Vice...", "Super si u svim transformacijama", "Saša, ti si ludilo!", "Bravo, majstore", samo su neki od komplimenata obožavatelja na društvenim mrežama za pjevača. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A Š A L O Z A R (@sasalozar)

Sašu je i žiri pohvalio za njegov odličan nastup. 

"Duge noge imaš, vitko tijelo imaš, možda mi je falilo zericu profinjenosti u glasu. Bila si izvrsna, prelijepa", zaključila je Nives Celzijus.

"Ti si apsolutni show, fantastično si otpjevao. Te su kretnje bile fantastične, osmijeh od milijun dinara, duge noge o kojima pjevaju ptice na grani", pohvalila ga je Indira, koju je u jednom trenutku tijekom nastupa digao na noge.

"Ti sve izneseš vrhunski, a o tvom uspjehu najviše ovisi kako se pokažu drugi kandidati", poručio mu je Igor Mešin.

Inače, Saša će se u predfinalnoj, sedmoj emisiji showa All stars sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirati u pokojnu glazbenu divu Whitney Houston. Ocjene koje on i ostali natjecatelji dobiju u ovotjednom izdanju, zbrojene s ostalima koje su prikupili do sada, bitno će utjecati na njihov plasman u finalu. Odredit će tko će nastupati u revijalnom dijelu u duetima, a tko u natjecateljskom solo dijelu emisije. 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene