Provirilo i više nego što je htjela

Pjevačica koju regija obožava u prozirnom korzetu pokazala je raskošne grudi, nedavno je pjevala u Splitu!

Sara Jo Sara Jo Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo Sara Jo Sara Jo Sara Jo Sara Jo na Fusion festivalu - 1 Sara Jo na Fusion festivalu - 2 Sara Jo na Fusion festivalu - 3 Sara Jo na Fusion festivalu - 4 Sara Jo na Fusion festivalu - 5 Sara Jo na Fusion festivalu +21 Sara Jo - 5 Galerija

Sara Jo pohvalila se novim atraktivnim fotografijama u kojima je pokazala i više nego što je sama i planirala.

Regionalna pjevačica Sara Jo za snimanje nove pjesme pozirala je u zavodljivim odjevnim kombinacijama i tako iznenadila svoje pratitelje. 

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

Objavila je niz fotografija, a na prvima se u ogrtaču priprema za frizuru, šminkanje i odabir stajlinga. Na trećoj fotki pozirala je klečeći na fotelji u crnom prozirnom korzetu s crnim detaljima te je naglasila svoje raskošne grudi, a ni bradavica se nije uspjela sakriti ispod neobičnih detalja. 

Crne visoke gaćice istaknule su njezin vitki struk i zategnutu stražnjicu, a plavo blještavo sjenilo naglasilo je njezine smeđe oči.

"Iza scene", napisala je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Pjevačica Milica Todorović i plesačica Valentina Walme uputile su joj niz gorućih vatrica ispod posta.

A njezini impresionirani pratitelji također nisu mogli zaobići novu objavu:

"Grmilica", "Savršena", "Goriš", "Zvijezdo", "Prelijepa", "Beskrajno savršena".

Nedavno je gostovala u Splitu na Fusion World Music Festivalu, na kojem je u traper-outfitu oduševila apsolutno cijelu publiku.

Sara je javnosti na profilu na Instagramu otkrila i da je u vezi sa svojim plesačem Zigom Sotlarom.

Sara i Ziga već su neko vrijeme zajedno, a čini se kako ih je spojio posao. Ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo te su zajedno posjetili već nekoliko stranih destinacija.

Sotlar je osim sa Sarom Jo plesao i s drugim slavnim zvijezdama, kao što su: Severina, Nataša Bekvalac, Maja Berović i Rasta.

U posljednje vrijeme objavljuje intrigantne objave zbog kojih joj njezini pratitelji upućuju lavine komplimenata i željno iščekuju svaku njezinu novu objavu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 5 +12 Madalina Ghenea - 4 Celebrity Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +17 Marijana Seifert Zanimljivosti Sestra Marijane iz Big Brothera oglasila se o njezinu nestanku: ''Nažalost, više ne mislim da je živa, što više otkrivamo, više smo u šoku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene