Mama joj je najveći uzor

SANDRA OTIŠLA PO ZLATO Otkrila i kad se planira udati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković otputovala je u Rio na Olimpijadu, gdje želi oboriti sve rekorde. Prije toga, otkrila nam jei planira li vjenčanje sa svojim partnerom - i trenerom.

Hrvatska je ponosna na Josipa Glasnovića koji je jučer osvojio prvu zlatnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Bravo, Josipe! Nadamo se i takvom uspjehu naše najbolje atletičarke Sandre Perković kojoj želimo svu sreću. Sandra je otputovala u Rio, a prije toga podijelila s nama želje i ambicije.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

'Ja se nadam da sam spremna. Odradili smo sve kako smo planirali i kako smo trebali, samo što nismo odletjeli u Rio, ja mislim da je to - to', rekla je Sandra prije polaska.

'Kada imate ulogu favorita onda znate da ljudi vjeruju u vas i da od vas nešto očekuju, znači da ste dobri, to je uloga koja više laska nego što radi pritisak. To je meni lijepo, kao što sam ranije govorila ja sam odgovorna i svojoj obitelji i svojim prijateljima i cijelom svom timu da opravda naša zajednička očekivanja, također svim hrvatskim navijačima, tako da ću dat 100 posto sebe tamo', dodala je.

'Najveći uzor mi je definitivno moja mama, koja me naučila svemu ovome, da budem borbena, da budem jaka, da budem samo svoja. Što se tiče mog životnih uzora, ona mi je najveći uzor', otkrila je Perković.

I dok joj je mama uzor, njezin dečko Edis Elkasović joj je trener. Surađuju od 2013. godine. A na treningu, kaže, nema popuštanja.

'Što se tiče privatnoga nas dvoje živimo u kompromisu. Što se tiče poslovnoga, zna se tko vodi cijeli projekt, tko vodi cijeli plan i tko je tu da to izvršava. Naravno to radimo također sve u dogovoru, al zna se tko je glavni tako da što se tiče treninga što se tiče poslovnog odlično surađujemo na oba polja', otkrila je Perković.

Sandra i Edis, atletski trener i bivši bacač kugle, upoznali su se 2012. godine. Iako se odlično slažu i privatno i poslovno, o vjenčanju, kaže, još ne razmišlja!

'Ja živim sa svojim čovjekom i nas dvoje imamo zajedničku sretnu vezu, ne žurimo u ničemu pa tako mislim da je najvažnije da se mi volimo i podržavamo i da smo uvijek jedan za drugoga u svemu, tako da kad dođe vrijeme bit ćete obaviješteni', zaključila je Sandra. Sada je cilj jasan: 'Želim baciti olimpijski rekord i rekord svjetskih prvenstava', zaključila je. Ne sumnjamo da će u tome i uspjeti!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene