Divna uspomena!

Jedan od najpopularnijih domaćih infuencera objavio golišave fotke sebe i supruge pred dolazak djeteta!

Sandi Pego i Cindy Šoštarić Sandi Pego i Cindy Šoštarić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić Sandi Pego i Cindy Sandi Pego i Cindy Sandi Pego i Cindy Sandi Pego - 5 Sandi Pego - 2 Sandi Pego - 1 Cindy Šoštarić Hadžić Sandi Pego i Helena Janjušević Helena Janjušević i Sandi Pego +9 Jelena Perić, Filip Vidović, Sandi Pego i Pedro Soltz Galerija

Sandi Pego i njegova lijepa supruga Cindy Šoštarić bez odjeće su pozirali za profesionalnu fotografkinju, a beba treba uskoro stići.

Poznati hrvatski TikToker Sandi Pego i njegova lijepa supruga Cindy Šoštarić podijelili su sa svojim Instagram pratiteljima predivne fotografije.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić Nova mala obitelj! Sandi Pego podijelio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem, otkrio i koje su ime odabrali za mališana

Sandi i Cindy pozirali su pred fotoaparatom profesionalne fotografkinje Duške Stepanov koja i inače fotografira trudnice.

Ovaj trend fotografiranja u visokom stupnju trudnoće sve je popularniji među ženama, a gotovo svaka odlučuje se na profesionalni način zabilježiti posljednje trenutke trudnoće.

Za ove fotografije par se potpuno skinuo, a Sandi je svojoj partnerici rukom prekrio grudi. Oboje su pozirali samo u trapericama, a Cindy je na samostalnim fotografijama pozirala ogrnuta samo prozirnim tkaninama.

I jedno i drugo oduševljeni su kako je snimanje prošlo pa su iznijeli svoje zahvale na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

''Snimanje u kojem sam najviše uživao. Ne znam kako je kod vas bilo, ali ovi posljednji dani su mi jako stresni jer ne znam gdje ću se nalaziti i u kojem trenutku će me nazvati da mi kaže Sandi poplava je nastala, dolazi po mene. Mobitel gledam svake sekunde, a posljednje dane odbrojavamo'', napisao je Sandi te otkrio da on i supruga očekuju porod svaki čas.

Bračni par upoznalo se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021. godine. Zajedno snimaju zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

"Osvojila me prvenstveno svojom dobrotom, upornošću i pozitivnom energijom", otkrio je Sandi u razgovoru za DNEVNIK.HR.

Ove godine, Sandija smo imali priliku gledati i u showu ''Ples sa zvijezdama'' u kojem je dogurao do samog finala, a upravo su u emisiji i otkrili da očekuju svoje prvo dijete osmislivši koreografiju u kojoj je sudjelovala i Cindy.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee +23 Kraljica Elizabeta Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene