I dalje mudro šuti

Pjevačica prošetala s trbuščićem, ali trudnoću s milijarderom o kojoj se šuška još ne priznaje

Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) +2 Rihanna (Foto: AFP) Galerija

Pjevačica Rihanna ponovno je potpalila glasine o trudnoći s milijarderom Hassanom Jameelom.

Iako njezino tijelo posljednjih godina izaziva rasprave u javnosti, činjenica jest kako 31-godišnja Barbadošanka nikada nije izgledala bolje.

Pogledaj i ovo Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Golupčići! Prošle godine u ovo vrijeme su se žestoko svađali, a danas najbogatija glazbenica uživa s dečkom milijarderom

Čini se da ne postoji to što pjevačica Rihanna ne može učiniti jer prošlog je vikenda u slavnom muzeju Guggenheim proslavila predstavljanje svoje autobiografije koja izlazi 24. listopada.

"Iznimno sam ponosna na nju jer sam na njoj radila 5 godina. Mislim da je ovo nešto što su moji obožavatelji zaista htjeli. Oni žele podijeliti sa mnom moje uspomene, saznati one o kojima nikada nisam govorila. Ako nikada niste bili moj obožavatelj, ovo će vam dati uvid u moj život i ono što ja jesam", otkrila je pjevačica koja je tom priliku zablistala u dizajnerskoj haljini Saint Laurent divljeg, životinjskog uzorka.

Haljina je imala neobični dekolte koji je otkrio tetovažu na njezinim grudima, a Rihanna ju je kombinirala s glamuroznim čizmama u tipičnoj jesenskoj bordo boji. Svoju dugu crnu kosu Rihanna je nemarno raspustila, a brojni obožavatelji poručili su joj da izgleda bolje nego na početku karijere kad je bila mršavija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Šuška se i kako je za pokoji kilogram kriva i trudnoća, a dan nakon predstavljanja autobiografije Rihanna je viđena u New Yorku u bijeloj tuba-haljini na kojoj se itekako dobro vidio zaobljeni trbuščić.

Iako bi neki zlobnici rekli da se dobro najela, činjenica jest kako je trbuščić zaobljen onako trudnički. Rihanna nije skidala osmijeh s lica, no glasine ni sada nije komentirala.

Podsjetimo, pjevačica od 2017. godine uživa u ljubavi s arapskim milijarderom Hassanom Jameelom, no o tome ne govori u javnosti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) +0 Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Celebrity Preminula 3-godišnja kći poznatog glumca, tužnu vijest je objavio uz fotografiju njezine prazne sobe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene