pohvalama nema kraja

Minea pozirala u uskoj suknji i pokrenula lavinu komplimenata: "Kao vino si, što starija to bolja!"

Minea Minea PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea (Foto: Instagram) Minea (Foto: PR) +0 Minea (Foto: Instagram) Galerija

Minea je oduševila svoje pratitelje na Instagramu fotkama na kojima pozira u uskoj kožnoj suknji.

Pjevačicu Mineu (43) zadnjih godina svakodnevno imamo priliku gledati kao voditeljicu emisije Nove TV "IN magazin".

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP Sva u biserima Minea razotkrila malo više nego što smo od nje navikli, a evo što je na njoj ukralo svu pažnju!

Da uživa u tom poslu dokazuju njezine fotke sa seta emisije koje gotovo svakodnevno dijeli na svojem Instagramu, dok pozitivni komentari njezinih pratitelja potvrđuju i da se u voditeljskoj ulozi snašla sjajno.

Osim što redovito dobiva pohvale zbog posla, pratitelji je ispod svake fotke obasipaju i komplimentima na račun izgleda, a ništa drugačije nije bilo ni s njezinom najnovijom objavom na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Jučer smo slavili rođendan! Ponosna na 12 godina vašeg i našeg In Magazina", napisala je pored galerije fotki na kojima pozira na stepenicama redakcije Nove TV, a pratitelji su i ovu priliku iskoristili kako bi je pohvalili kao voditeljicu, no prevladale su pohvale za njen izgled.

"Najljepša plavuša", "Ista si kao i prije 20 godina, samo si sada još zgodnija". "Kao vino si, što starija to bolja!", pisali su joj ispod fotki na kojima je u uskoj dolčeviti i kožnoj suknji naglasila tanki struk.

Da se ne treba previše ni truditi kako bi izazvala oduševljenje pratitelja, nedavno je potvrdila i jednim običnim selfijem kojim je također pokrenula lavinu komplimenata na društvenoj mreži.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene