nije im išlo

Tajile su vezu prije svadbe, a sad se rastaju samo godinu dana otkako su izrekle sudbonsono ''da''

Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Instagram) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) +0 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Galerija

Caru Delevingne i Ashley Benson su paparazii uhvatili kako se ljube u londonskoj zračnoj luci 2018. godine, a vezu su potvrdile godinu kasnije.

Manekenka Cara Delevingne i glumica Ashley Benson navodno su se rastale nakon godinu dana braka.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Bile u braku Ne odvaja se od novog dečka nakon što se rastala od slavne manekenke koju je ljubila godinama

Kako piše Daily Mail, djevojke su se razišle jer je njihova veza došla do svoga vrhunca.

Caru i Ashley su paparazii uhvatili kako se ljube u londonskoj zračnoj luci 2018. godine, no svoju vezu nisu potvrdile do godine kasnije. Djevojke su sudbonosno da izrekle u jednoj od kapelica u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja. Cijena intimne ceremonije iznosila je 245 britanskih funti, a zavjete su izmijenile pred najbližim prijateljima.

"Cara i Ashley su oduvijek imale svoje uspone i padove, no sada to njihova veza više nije mogla izdržati", rekao je izvor blizak paru. Manekenka je posljednjih nekoliko tjedana većinu vremena provodila u društvu Margaret Qualley i Kaije Gerber.

Delevingne je nekoliko mjeseci nakon što je potvrdila vezu istaknula kako nikada nije bila s nekim za koga se mora objašnjavati cijelom svijetu. Htjela je osobni život održati privatnim, no obzirom da se ona i supruga bave javnim poslom, to nije bilo moguće.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene