Svidjelo mu se

Jedan od najbogatijih monarha svijeta posjetio popularni hvarski restoran i fotografirao se s osobljem

Princ Albert od Monaka (Foto: Facebook) Princ Albert od Monaka (Foto: Facebook) Facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert od Monaka (Foto: Facebook) Princ Albert od Monaka (Foto: Facebook) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Princ Albert od Monaka posjetio je otok Hvar.

Princ Albert od Monaka i ovo je ljeto odlučio provesti jedan dio odmora u Hrvatskoj. Jedna je od lokacija koje je posjetio otok Hvar, gdje je bio u poznatom restoranu, koji se pohvalio posjetom nezaboravnog gosta na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Hrvatska je 'IN' Demi Moore u 2 sata ujutro snimljena u Hvaru

"Još jedan nezaboravan kraljevski posjet Garifulu! Dnevnik uspomena nastavlja se popunjavati imenima značajnih ličnosti. Albert II. aktualni je knez od Monaka i starješina vladarske dinastije Grimaldi. Počašćeni smo što nas je odabrala takva važna ličnost i uvjereni smo da smo ispunili njegova očekivanja", stoji uz objavu hvarskog restorana na stranici na Facebooku.

Princ na fotografijama pozira dobro raspoložen s osobljem restorana koji je, sudeći po njegovu izrazu lica i pristupačnosti, uistinu ispunio njegova očekivanja.

Ovo nije prvi put da je posjetio Hrvatsku, u nju se voli iznova vraćati. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Ćermak (Foto: Facebook) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +7 Lana Gadža Čermak (Foto: Instagram) Celebrity Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene