Do toga je došlo?

Mediji pišu o očajničkom potezu princa Alberta u pokušaju da zadrži suprugu kraj sebe i zaustavi glasine o bračnim problemima

Princ Albert i princeza Charlene Princ Albert i princeza Charlene Foto: Profimedia

Princ Albert navodno plaća princezi Charlene 12 milijuna eura godišnje kako bi se ponašala u skladu s kraljevskim dužnostima i bila uz njega na važnim događanjima.

Princeza Charlene provela je većinu 2021. i početak 2022. godine odvojena od svoje obitelji u Monaku.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka Malo je bio zbunjen Na ovakvo ponašanje najtužnije princeze na svijetu nismo navikli, evo što je izvodila i time zatekla čak i svog supruga!

Nakon što je osam mjeseci bila u Južnoafričkoj Republici, nakratko se vratila kući, da bi ubrzo zatim zbog iscrpljenosti završila na liječenju u bolnici u Švicarskoj gdje je provela još četiri mjeseca.

Sve to rasplamsalo je glasine o njezinim bračnim problemima s princem Albertom koje je on uporno pokušavao utišati, a izgleda da se sada odlučio na očajnički potez.

Prema pisanju vodećih francuskih medija, 64-godišnji Albert navodno je pristao svojoj 44-godišnoj supruzi isplaćivati 12 milijuna eura godišnje kako bi se ponašala u skladu sa svojim kraljevskim dužnostima i pojavljivala se uz njega na važnim javnim događanjima.

"Charlene je natjerala supruga da potpišu iznimno povjerljivi ugovor", piše francuski Voici.

Sve je komentirao i izvor s kraljevskog dvora u Monaku.

"Naravno da princeza uživa brojne prednosti, ali gotovina joj nije zagarantirana. Prošla je kroz teško razdoblje pa ima smisla da želi osigurati vlastite prihode", kazao je izvor za Daily Mail.

Charlene se nakon povratka u Monako pojavila na jednom sportskom turniru, a prije toga je fotografirana u službenom izlasku s obitelji.

Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle.

Glasine o bračnim problemima prate ih od samog početka, jer je poznato da se Charlene udala u suzama, nakon što je doznala za Albertovo izvanbračno dijete, a zbog toga je prati nadimak najtužnije princeze na svijetu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista Nekad i sad Nekad jedna od najljepših žena godinama se skriva od javnosti zbog zahvata koji ju je deformirao, nedavno je ispričala gdje je krenulo po zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene