Smatraju ju nepristojnom

Harryjevi prijatelji više ne zovu Meghan na večere zbog stvari koju jedino ona radi za stolom

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty) Galerija

Meghan Markle, supruga princa Harryja, poznata je po kršenju brojnih kraljevskih pravila.

Da je vojvotkinja od Sussexa poznata po tome da voli kršiti britansku kraljevsku tradiciju poznato je odavno.

Pogledaj i ovo Omid Scobie - 8 ''Ovo je nečuveno!'' Novinar kojeg zovu i Meghaninim glasnogovornikom našao se na udaru kritika zbog tvrdnji koje je iznio o Williamu i Kate!

Bivša američka glumica Meghan Markle već je mjesecima pod velikim povećalom, a iako kritizira svaki njezin korak, javnost je se ne može zasititi.

Sve zanima što vojvotkinja radi, nosi, s kim se druži i slično, no čini se kako ju niti prijatelji njezinog supruga princa Harryja također nisu najbolje prihvatili iz istog razloga - nepoštivanja pravila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Kako se šuška, vojvotkinju se više ne poziva na glamurozna druženja pripadnika visokog staleža, jer se ona nikako ne može naviknuti na pravila ponašanja na takvim večerama, točnije na jedno prema kojem muž i žena ne smiju sjediti jedno pored drugoga za stolom.

Kako prenosi britanski The Mirror, dok se ostale supruge drže ovog pravila, Meghan to ne čini, već je dosad uvijek sjedila pored svog supruga na takvim druženjima.

Ako se pitate čemu ovo pravilo, odgovor leži u tome da se izbjegne pretjerano iskazivanje emocija i dodirivanje među supružnicima, što visoko društvo u Velikoj Britaniji smatra vrlo nepristojnim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Obzirom na to da Meghan i Harry u javnosti gotovo da i ne skidaju ruke jedno s drugoga, potpuno je jasno čime je Meghan uspjela razljutiti i prijatelje princa. Tako se njezine pozivnice za ovakva druženja redovito "gube".

S druge strane, princ William i njegova supruga Kate drže se pravila, pa se tako suzdržavaju od iskazivanja nježnosti tijekom javnih istupa. Ipak, prema svoje troje djece se ne suzdržavaju te ih redovito obasipaju poljupcima i zagrljajima, čak i pred kamerama. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +2 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić fotografijom na Instagramu objavila sretnu vijest: "Stiže nam samo naš mini čovjek"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene