zvijezda tiktoka

Preminuo influencer koji se proslavio videima s bratom blizancem, imao je samo 24 godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adam Perkins bio je američki influencer koji se proslavio zahvaljujući TikToku. Preminuo je sa samo 24 godine.

Zvijezda TikToka, Adam Perkins, preminuo je u 25. godini. Tužne vijesti na Instagramu je objavio njegov brat blizanac Patrick, a istaknuo je kako je Adam preminuo još 11. travnja, no uzrok smrti nije otkrio.

Pogledaj i ovo showbuzz stvorio se red! Brat Sandija Pege napravio pomutnju na trgu u Zagrebu, evo zašto se oko njega i zgodne crnke okupila gomila ljudi

"Moj brat Adam Perkins preminuo je proteklu nedjelju, 11. travnja. Ne mogu opisati koliko me pogodio njegov odlazak. Mnogi su me pitali kako je to imati blizanca, a redovito sam odgovarao da ne znam kako je ne imati blizanca. Moj brat blizanac bio mi je sve. Ne mogu trenutačno svoje emocije pretočiti u riječi, preteško mi je", rekao je Patrick. Dodao je kako će u njegovu čast objaviti posthumno Adamov studijski album.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by patrick perkins (@lil_blizzard)

Adam Perkins bio je američki influencer koji je na društvenim mrežama imao tisuće pratitelja s kojima je otkrivao detalje iz svoga života. Osim društvenim mrežama, bavio se glazbom i glumom. Nerijetko je u svojim emisijama ugostio brata Patricka, a njih dvoje postali su pravi tinejdžerski idoli diljem SAD-a.

Od Adama su se oprostili brojni obožavatelji porukama na njegovim profilima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) +1 Samantha Fox (Foto: Getty Images) Nekad i sad Tijelom i glasom zaludjela je muškarce diljem svijeta koji su čak tetovirali i njezino ime, no ona je svoju sreću pronašla sa ženom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene