Imala je 34 godine

Zvijezda američkog realityja izgubila život u tragičnoj nesreći, vozač pobjegao s mjesta događaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashley Minnie Ross preminula je od posljedica teških ozljeda koje je dobila u prometnoj nesreći.

Zvijezda američkog reality showa "Little Women: Atlanta" 36-godišnja Ashley Minnie Ross preminula je u 35. godini života od posljedica zadobivenih u teškoj prometnoj nesreći.

"Tužna srca javljamo da je Ashley podlegla ozljedama koje je zadobila u prometnoj nesreći. Obitelj moli za privatnost u ovim teškim trenucima", izjavio je njezin menadžer putem društvenih mreža.

Prema pisanju magazina People Ashleyn automobil se sudario s drugim vozilom čiji je vozač pobjegao s mjesta nesreće. Tu je vijest za medije potvrdila njezina glasnogovornica Liz Dixson i izjavila da je Ashley zadobila teške ozlijede od kojih je preminula u bolnici dan nakon nesreće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💄Ms.Minnie💋 (@msminnielwa) on

"Bila je lijepa, ljubazna i velikodušna osoba. Kolege sa snimanja su ju obožavale i svi će ju pamtiti po zaraznom osmijehu", dodala je glasnogovornica.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) +0 Caitlyn Jenner, Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Celebrity Dok uživa u vili svoje 47 godina starije partnerice koja je nekad bila muškarac, hvali se vitkom linijom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene