Velika tuga i gubitak

Posljednji pljesak za Milenu Dravić: Kolege i prijatelji ispratili je uz pjesmu i u suzama

Pogreb Milene Dravić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Pogreb Milene Dravić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pogreb Milene Dravić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Pogreb Milene Dravić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) +0 Pogreb Milene Dravić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Galerija

Danas se u Beogradu održala komemoracija i posljednji ispraćaj Milene Dravić.

Brojni kolege i prijatelji danas su se u Beogradu oprostili od glumačke legende Milene Dravić. Komemoracija je održana u Zvezda teatru, a na licima okupljenih mogla se primjetiti velika tuga, piše Alo.rs.

Pogledaj i ovo Milena Dravić, Dragan Nikolić (FOTO: PIXSELL) Opet su zajedno Priča koja daje nadu u ljubav: Nisu nikada imali djecu, ali pogledajte što su Dragan i Milena govorili o tome

Među prvima su stigli Rade ŠerbedžijaSeka Stablić, Dragan Bjelogrlić, Mima Karadžić, Kaća Žutić, Vojin Ćetković, Lena Bogdanović, ali i mnogi drugi.

Naravno, u prvom redu okupila se rodbina preminule glumice, a komemoraciju je nakon minute šutnje i filma o Mileninu životu govorom otvorio Dušan Kovačević.

Riječima su se od Milene oprostile i njezina kuma Seka Sablić, Anica Dobra, koja nije mogla suzdržati suze, Branislav Petrić te Vojin Ćetković, koji je okupljenima ispričao jednu od brojnih anegdota sa snimanja s glumicom.

Komemoracija je završena pjesmom Arsena Dedića "Milena" i gromoglasnim pljeskom koji je potrajao više od deset minuta.

Glumica je na posljednje počivalište ispraćena u 15 sati u Aleji zaslužnih građana, pored supruga Dragana Nikolića, čiju smrt nikad nije preboljela.

Podsjetimo, Milena je preminula 14. listopada u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, nakon teške bolesti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene