Podnose prekršajnu prijavu

Policija potvrdila: Lidija Bačić prijavljena za remećenje javnog reda i mira

Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Lidija Bačić (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Lidija Bačić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) +0 Lidija Bačić (Foto: Instagram) Galerija

Protiv pjevačice Lidije Bačić bit će podnesena prekršajna prijava, potvrdili su za DNEVNIK.hr u PU zagrebačkoj.

Incident u centru Zagreba u kojem je prema navodima žene koja je sve objavila na Facebooku sudjelovala pjevačica Lidija Bačić predmet je istrage policije.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

"U subotu navečer su policajci iz Policijske postaje Daruvar obavili razgovor s 33-godišnjakinjom i uručena joj je Obavijest o počinjenom prekršaju", potvrdili su nam iz PU zagrebačke.

Prekršajnu prijavu podnose, kako navode, redovnim putem Prekršajnom sudu u Zagrebu.

Neslužbeno doznajemo da je kriminalističko istraživanje u tijeku te da policija ispituje sve svjedoke samog događaja.

Lidijin menadžer: "Na koncertu nije bilo policije"

Za komentar o novim informacijama pitali smo Lidijinog menadžera Faruka Buljubašića Fayu.

"Lille je imala sjajan koncert u Daruvaru što možete vidjeti na njenom Instagramu i nije bilo nikakve policije nego sretna publika, organizatori i Lidija.

Mi nećemo sudjelovati u medijskim procesima jer je za to mjesto na policiji ili sudu, s tužbama i protutužbama, za to postoje odvjetnici.

Hrpa neistina i dezinformacija može biti prenesena i to je odluka medija, ali mi nećemo sudjelovati u hajci i nemamo komentara", odgovorio je za DNEVNIK.hr u nedjelju Faruk Buljubašić Fayo.

Optužena za fizički napad i prijetnje

Podsjetimo, pjevačica Lidija Bačić našla se u centru pažnje nakon što ju je jedna korisnica društvene mreže Facebook optužila za fizički napad i prijetnje. Na istoj su se mreži pojavile i fotografije te snimka incidenta u kojem je pjevačica sudjelovala. 

Prema tvrdnjama korisnice Facebooka, 33-godišnja pjevačica je fizički nasrnula na njezinu majku i majčinu prijateljicu dok su šetale sa psom u samom centru Zagreba, a uz to joj je i prijetila. Događaj je policiji prijavljen u petak.

Lidijin menadžer Faruk Buljubašić Fayo u subotu je samo odgovorio na upit novinara: "Priča nema veze s istinom. Nemamo komentara".

Nakon svega na svom se profilu na Instagramu oglasila i Lidija. "Mudre misli. Svaka priča ima dvije strane. Prije osuđivanja, zapamtite to", napisala je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mudre misli...😎

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Policija ju je u subotu navečer ispitala u Daruvaru jer je tamo imala koncert.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp, Kate Moss (Foto: Profimedia) Hotel Chateau Marmont (Foto: Getty Images) Hotel Chateau Marmont (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: AFP) +3 Depp Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Skandali, psihički slomovi, seks u dizalu, pa ni smrt gosta nisu uništili sjaj hotela koji obožavaju svjetske zvijezde!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene