Vole svoju zemlju

FOTO Patriotizam na vrhuncu - Ovako slave Amerikanke!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan nezavisnosti jedan je od najvećih američkih blagdana, a oni su ga proslavili ovako!

Dan nezavisnosti ili popularno Četvrti srpnja (engl. Fourth of July), državni je praznik kojim se slavi donošenje Američke deklaracije o neovisnosti 4. srpnja 1776. godine, kojom je proglašena nezavisnost od Velike Britanije. Amerikanci svoj praznik najčešće slave vatrometom, karnevalom, piknicima, političkim govorima, koncertima, a zvijezde i zvjezdice imaju svaki svoj način kako slave ovaj veliki blagdan.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Vole se kao i prvog dana Victoria Beckham objavila romantičnu snimku s Davidom, pjevali su pjesmu koja se odnedavno povezuje samo uz njih!

Izmislili laž o Lei Michele i proširili je internetom!

Crystal Hefner, žena slavnog osnivača časopisa Playboy, proslavila je ovaj blagdan u pravom patriotskom duhu. Na svom je Instagram profilu objavila fotografije kojima je fanovima pokazala kako se Četvrti srpnja slavi u obitelji Hefner.

Carly Lauren, Playboyjeva zečica, također je proslavila Dan nezavisnosti u dobrome društvu iskoristivši priliku da pokaže savršenu liniju.

Miranda Kerr ovaj je važan dan provela na plaži, ali je svima pokazala da voli svoju domovinu odjenuvši donjih dio kupaćeg kostima u plavo - bijeloj boji. Gornji dio je ipak odlučila skinuti.

Svi već znaju da Hilaria Baldwin redovito održava svoju novogodišnju odluku da svaki dan na Instagramu objavi fotografiju na kojoj izvodi joga vježbe. Dan nezavisnosti u obitelji Baldwin nije bio nikakva iznimka, piše Daily Mail.

Zavidnu figuru prošetala ulicom 2x - Nema tko se nije okrenuo!

Paris Hilton ovaj je dan provela u društvu svojih kućnih ljubimaca i naravno – zastavom Sjedinjenih Američkih Država.

Victoria Beckham na svom je Twitter profilu svima pokazala svoja kulinarska umijeća objavivši fotografiju friško ispečenih muffina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene