zatrpali je upitima

Glumica iz Kumova otkrila obožavateljima ono što ih najviše zanima: "Inbox mi je prepun jedno te istog pitanja..."

Petra Kraljev Petra Kraljev Nova TV 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev Petra Kraljev - 4 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev +16 Petra Kraljev Galerija

Petra Kraljev najavila je uzbudljivu novu sezonu serije "Kumovi" i odgovorila je na pitanje koje najčešće dobiva od obožavatelja.

Najgledanija domaća serija Kumovi uskoro kreće s emitiranjem nove sezone na Novoj TV, a trenutno se na setu snimaju i novi nastavci.

Kako je bilo vratiti se na set i tko joj je od kolega najviše nedostajao, otkrila nam je glumica Petra Kraljev, koju gledamo u ulozi Milice.

"S većinom kolega sam bila u kontaktu tako da je nastavak snimanja- samo produžena ruka našeg druženja. Jako smo se svi zbližili na ovom snimanju tako da smo tokom pauze samo intenzivirali naš odnos", rekla nam je Petra, a najavila je i što gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni.

"Ono što sam do sada uspjela pročitati iz samog scenarija- mislim da se gledatelji mogu opustit, zavaliti u svoj kauč i pripremiti na puno dobre zabave i smijeha", obećava glumica.

Kaže i da na setu vlada odlična atmosfera i da ima toliko puno anegdota da je teško izdvojiti samo jednu.

"Nedavno su izašli naši bloopersi, to jest samo dio njih i mislim da oni točno opisuju atmosferu. Mi guštamo pa čak i onda kad ne ide baš najbolje i kad su oni dani kada tekst ne ulazi u glavu i kad smo rastreseni. A sad, da prepričam jednu anegdotu zaista je teško jer ih dnevno imamo po 20. Ne pretjerujem kada to kažem. Samo pokušajte ostati ozbiljni u kadru sa Stojanom i Mijom pa ćete vidjeti o čemu pričam", govori Petra.

Uloga u najgledanijoj domaćoj seriji donijela joj je i nikad veću popularnost, pa sada teško može neometano prošetati ulicom.

"Pa radeći ovaj posao pristajete na neke stvari. Između ostalog na fotografiranje s fanovima, na njihovu znatiželju da saznaju što će biti u idućim nastavcima i tako dalje. Sve to smatram velikim komplimentom, nikako smetnjom" ističe Petra koju obožavatelji često poistovjećuju s Milicom.

"Poistovjećuju i komuniciraju sa mnom kao da sam Milica. Vrlo česti komentar je: 'A vi zapravo ne govorite jezikom kao u seriji'. Kad pričamo o sličnostima, onda bih mogla reći da nam je zajednička crta otvorenost i direktnost", kazala nam je glumica.

"Uživam u svom poslu i više puta ga stvarno ne doživljavam kao posao", istaknula je ponosno.

Na kraju je odgovorila i na najčešće pitanje koje dobiva od obožavatelja "Kumova".

"Za sve one koji pitaju i vrlo često mi je inbox prepun jedno te istog pitanja- hoće li bit treće sezone? Kumovi is back! I ne brinite, neće vam ni ove jeseni ni zime biti dosadno. Svašta nešto lijepo i drugačije nas čeka u novoj sezoni", poručila je Petra Kraljev.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 5 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 1 In Magazin: Petar Grašo +26 Nina Badrić i Petar Grašo - 4 Celebrity Grašo iznenadio izjavom poslije nastupa u Srbiji: ''Proputovali smo cijeli svijet, ali ovo što smo doživjeli...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Budimir Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 8 +18 Doris Dragović - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Doris Dragović, roditelji su ga uvijek štitili od medija, a i danas živi sasvim povučeno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene